Zabava
30.09.2015.

Nove Kindermusic radionice

Dragi Kindermusik roditelji i mališani, u oktobru se bavimo gradom i svakodnevnim pojavama u njemu.

Početni termini su predloženi ispod, ali se mogu menjati i prilagođavati na predlog roditelja svake grupe.

Sreda 19:00-19:45

Subota 10:00-10:45

Iznos mesečne članarine iznosi 3.800,00 RSD i podrazumeva 4 časa od 45 minuta i pristup digitalnim materijalima uz mogućnost preuzimanja muzičkog albuma, reči pesama, uputstva za aktivnosti i elektronsku knjigu sa pričom za decu. Kao i do sada, članarina se može platiti uplatnicom ili na prvom času.

-Za svaku porodicu koja se upiše po Vašoj preporuci dobijate jedan besplatan čas narednog meseca (oduzima se od iznosa članarine);
-Za drugo dete u istoj grupi ostvarujete popust od 50%;
-Za drugo dete u drugoj grupi ostvarujete popust od 30%.

Grupe su smanjene na najviše 6 mališana, kako bismo još bolje mogli svi da se posvetimo mališanima.



Još jedna promena koju moramo da poštujemo je odluka da se za svaki propušten čas iz zdravstvenih razloga dobije potvrda za nadoknadu časa o kom će potom biti dogovora. Ta potvrda će važiti doživotno i moćićete da je iskoristite u dogovoru sa edukatorom u zavisnosti od trenutka kada bude dovoljno kandidata za naknadu i u terminu koji će svima odgovarati.

Roditelji koji su dobili Super Power upisnicu tokom marta i aprila 2015. godine, a nisu je još uvek iskoristili, i dalje mogu da je iskoriste do 31.12.2015. godine.

Kako bismo mogli što bolje da formiramo grupe, važno je da potvrdite upis u kratkim odgovorom na ovaj e-mail, pozivom ili sms porukom na 064 500 82 36.

Više informacija možete saznati na facebook stranici OVDE.
 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno