Zabava
24.08.2015.

Druženje sa glavnim junacima filma "Hotel Transilvanija 2"

Svi posetioci koji su se prethodnog vikenda našli u tržnim centrima Delta City i UŠĆE Shopping Center imalu su priliku da uživaju u veselom druženju sa glavnim junacima filma „Hotel Transilvanija 2“, koji u bioskope Cineplexx stiže 15. oktobra. Stigavši iz „Sony Animations“ studija, Drakula, Frankenštajn, Mejvis i Mumija u svojim simpatičnim kostimima najviše su obradovali najmlađe posetioce centara, ali nisu ostavili ravnodušnim ni one malo starije. 

Prvi deo animiranog hita „Hotel Transilvanija“ 2012. godine osvojio je domaće i svetske bioskopske blagajne zaradivši preko 350 miliona dolara. Omiljena Drakulina družina se vraća ovog oktobra u novoj zanimljivoj humorističnoj avanturi. Hotel Transilvanija, koji je u početku kao svoje goste prihvatao isključivo čudovišta sada je otvoren i za ljude. Ali ono što sada najviše muči našeg omiljenog Drakulu je njegova ozbiljna zabrinutost da njegov preslatki unuk (koji je zapravo pola čovek, a pola vampir) ne pokazuje znake pravog vampira.

Dok se Mavis nalazi u poseti kod Džonijevih roditelja gde je očekuje pravi kulturni šok, Drakula moli za pomoć svoje prijatelje Franka, Muraja, Vajna i Grifina kako bi sa svojim unukom Denisom prošao kroz „vampirski trening“. Međutim niko od njih nije svestan činjenice da Drakulin stari i staromodni otac Vlad dolazi u porodičnu posetu hotelu. A kada Vlad sazna da njegov praunuk nije čistokrvne vampirske krvi – i da je sada u hotelu Transilvanija čak i ljudima dozvoljen boravak – stvari će postati vrlo...šišmikolike!

Reditelj sinhronizacije na srpski jezik je Miloš Paunović, dok će svoje glasove Drakuli, Frankenštajnu, Mumiji i ostatku vesele družine pozajmiti domaći glumci među kojima su Dragan Mićanović, Predrag Ejdus, Aleksandar Radojičić, Jelena Gavrilović, Milica Todorović i mnogi drugi.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno