Zabava
26.06.2015.

Prvi film o Terminatoru ove subote u bioskopima Cineplexx

He is back! Posetioci bioskopa Cineplexx će imati jedinstvenu priliku da posle dve decenije ponovo vide Saru Konor i Kajla Riza na velikom platnu, i podsete se kako je sve počelo. Ekskluzivna projekcija filma „Terminator“ iz davne 1984. godine biće održana ove subote, 27. juna, sa početkom u 20:30h, samo u bioskopima Cineplexx Delta City i UŠĆE Shopping Center.

U post-apokaliptičnoj 2029. godini roboti sa veštačkom inteligencijom nastoje da istrebe ostatke ljudske vrste. Dva bića iz tog perioda putuju nazad kroz vreme u 1984. godinu. Jedan je Terminator, kiborg ubica programiran da pronađe i ubije Saru Konor, a drugi je Kajl Riz, iskusni borac ljudskog Pokreta otpora poslat da je zaštiti.

Nakon što ubije dve Sare Konor pronađene u telefonskom imeniku, Terminator pronalazi svoju metu u noćnom klubu, ali je Kajl spašava i njih dvoje beže iz grada. Vremenski paradoks nastaje u trenutku kada se Sara Konor i Kajl Riz zaljube, što dovodi do začeća budućeg komadanta ljudskih snaga. Kajl Riz na kraju gubi borbu sa Terminatorom, ali Sara uspeva da pobedi.

Arnold Švarceneger je poslednjih 20 godina sinonim za Terminatora, dok su se rame uz rame sa njim u prvom delu našli i glumci Linda Hamilton, Majkl Bin, Lens Henriksen, Pol Vinfrid i drugi.  Uprkos niskom budžetu i niskim očekivanjima, ovo naučno-fantastično ostvarenje u režiji Džejmsa Kamerona je ostvarilo veliki uspeh, što je doprinelo da se franšiza nastavi.

Najavni video filma možete pogledati na sledećem linku: http://bit.ly/1LtB7WB. 

Karte za film „Terminator“ su u prodaji, više informacija možete naći na www.cineplexx.rs. 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno