Zabava
09.05.2015.

Akcija "Dan i noć pozorišta" za socijalno ugrožene građane

Sekretarijat za kulturu Beograda pokrenuo je akciju pod nazivom "Dan i noć pozorišta", koja će se odvijati tokom maja, sa ciljem da omogući socijalno ugroženim kategorijama stanovništva besplatan odlazak u pozorište, saopštila je Služba za informisanje.

Pozorišta čiji je osnivač Grad Beograd otvoriće svoja vrata onima koji nemaju mogućnosti da učestvuju u ovakvim kulturnim događajima.

Tako će socijalno ugroženi građani večeras u Jugoslovenskom dramskom pozorištu moći da pogledaju predstavu "Dnevnik o Čarnojeviću", a u subotu, 9. maja u Pozorištu na Terazijama "Ženidbu i udadbu".

U nedelju, 10. maja, u Malom pozorištu "Duško Radović" u podne moći će da vide dečju predstavu "Merlin", 11. maja uveče u pozorištu Dadov "Gospodar muva", a u Zvezdara teatru 13. maja "Rodoljupce".

U ovom programu su pozorište "Boško Buha" 15. maja (u 11 sati) sa prestavom "Snežna kraljica", Beogradsko dramsko pozorište 18. maja uveče - "Hotel Evropa" i Bitef teatar iste večeri sa plesnom predstavom "Don Žuan", zatim Atelje 212 gde se 25. maja igra "Čekaonica" i ponovo Bitef teatar 28. maja i dramska predstava "Život stoji, život ide dalje".

izvor: Tanjug

foto: blic.rs

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno