Zabava
21.03.2015.

Za najmlađe pozorišne radionice u KC Grad

U KC Grad u nedelju, 29. marta održaće se prezentacija dve pozorišne radionice za najmlađe Beograđane "Prolećni duhovi" i "Najkiš i Najtmur".

Kišobran teatar predstaviće dve dramske radionice sa finalnim prezentacijama za decu u okviru pete po redu godišnje manifestacije "Medvedi - u čast proleću". Učešće na radionicama je besplatno, a učesnici bi sa sobom, ako imaju, trebalo da ponesu kabanice, kišobrane i čizme. 

Radionice su otvorenog tipa tako da je prisutvo roditelja i druge dece dozvoljeno.

U 11 sati je pozorišna radionica "Prolećni duhovi" o prolećnih duhovima, namenjena je svoj deci koja znaju da pišu i maštaju.

U toku dva sata deca će sa aktivistima Kišobran teatra pisati pisma i priče prolećnim duhovima, postaviće prva vrata-portal na drvo koje im bude najbliže.

Ješće bombone i pustiti mašti da napravi prolećni karambol i broj učesnika ove radionice je ograničen na 15.
U 13 sati je "Najkiš i Najtmur" radionica u trajanju od 4 sata sa finalnom prezentacijom, namenjena deci osnovnoškolskog uzrasta.

Cilj radionice je da se kraju napravi kratka predstava u okviru koje se deca bave klimatskim promenama, kao i onim stvarima koje dolaze uz proleće. Broj učesnika je ograničen na 10, a svaki učesnik biće zamoljen da sa sobom ponese kabanicu, kišobran, gumene čizme ili nešto slično.

Prijave za najmlađe šalju se na mejl info@kisobran.org, najavio je KC Grad uz poziv deci "Dodjite da se smejemo i uveseljavamo svet".

izvor: Tanjug

foto: glassrbije.org

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno