Zabava
19.03.2015.

Teatar 78- Bolje art nego škart

U čast SVETSKOG DANA POZORIŠTA, 27. marta, u pozorištu TEATAR 78, po četvrti put biće održana kulturna manifestacija “Bolje art nego škart”. Manifestacija koja će ove godine trajati dva dana, obuhvatiće dramski, likovni i muzički program.

U okviru dramskog programa tokom prvog dana, sa početkom u 20 časova, na sceni Teatra 78, posetioci će imati prilike da odgledaju predstavu „Legija časti – Milunka Savić“, po tekstu Bratislava Petkovića, uz slobodan ulaz. Nakon predstave, u okviru muzičkog programa, u Kafe galeriji Teatra 78, nastupiće plesači plesne škole Al Centro, a koncert će održati Jovan Maljoković & Balkan Salsa Bend, sa početkom u 22 časa.

Drugog dana manifestacije, u subotu 28. marta, biće održane dve pozorišne predstave. Predstava za decu, „Pepeljuga“ zakazana je za 17 časova, dok će se predstava „Jazbina“, igrati od  20 časova, uz besplatan ulaz (predstava „Jazbina“ je osvojila nagradu za najbolju predstavu i najbolje glumačko izvođenje festivala amaterskih pozorišta, Zvezden Prah, Bugarska, 2014).

Ovogodišnja manifestacija završava se muzičkim programom u okviru koga će biti održano tango plesno veče i prezentacija argentinskog tanga, u saradnji sa Institutom Tango Natural, sa početkom u 22 časa.

Tokom manifestacije za posetioce će biti otvorena izložba slika, „Rađanje“, slikarke Ane Đapović.

Ulaznice za besplatne programe mogu se podići u kancelariji br.1, Teatra 78, Resavska 78, svakog radnog dana od 10 - 16 časova.

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno