Mali kreativac
11.07.2014.

Napravite sami foto album

Zanimljiv način da se vaši klinci zabave ali i da sačuvaju uspomene sa letnjeg odmora jeste da sami kreiraju svoj album.  Evo kako to mogu da urade...

Za album će vam naravno biti potrebne vaše najdraže fotografije koje pravite tokom leta. Najbolje bi bilo da ih odštampate na specijalnom papiru na štampaču u boji ili ih jednostavno uradite u foto radnji.

Takođe, trebaće vam papiri u različitim bojama, markeri, razni stikeri i nalepnice, lepak, makaze i naravno veliki registrator u koji ćete slagati svoje fotografije, kao i folije za registrator.

Pažljivo iskrojte fotografije. Klinci ih mogu lepiti na papir u boji. Neka na ovaj način izražavaju svoju kreativnost i ukrašavaju svaku stranicu albuma, „ramove“ oko fotografija. Takođe, neka ukrase i naslovnicu albuma nekom dragom fotografijom ili samolepljivim stikerima i aplikacijama.

Kada ispune svaki list, stavite ih u zaštitnu foliju i redom slažite u registrator. Kako leto odmiče i vi stvarate nove fotografije, dodajte ih u vaš album, a svaka naredna stranica odisaće originalnošću i čuvaće uspomene sa ovog letnjeg raspusta.

Sem što će deci ova igra biti zanimljiva i što će moći da budu kreativna, sačuvaće i veoma vredne uspomene.

Zato se zabavite zajedno sa svojim klincima i složite najinteresantnije momente i uspomene u vaš letnji album.

izvor/foto: innerchildfun.com

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno