24.03.2014.

Sprej protiv Baba-Roge

Da li ste se i vi kao roditelji sretali sa strahovima od mraka kod dece, njihovom stalnom potrebnom da spavaju uz uključeno svetlo ili televizor, pa čak i strah od toga da se čodovište ili Baba-Roga krije ispod kreveta?
Mnogi od nas jesu, i po savetu mnogih svetksih psihologa vam predlažemo ovo rešenje – napravite sredtstvo protiv svih čudovišta, bauka i veštica kojih se vaša deca plaše. Evo kako!

Potrebno:
1. Plastična flaša sa prskalicom (možete ih kupiti u prodavnicama sa plastikom, ili na tezgama na pijaci po pristupalčnim cenama.) Predlažemo da kupite nove umesto korišćenja praznih prskalica od kućne hemije jer će ih ipak koristiti deca.
2. Super lepak;
3. Ukrasne trake, kolaž papir, perlice, šljokice, dugmići...šta god vam je pri ruci i možete iskoristiti za dekoraciju.

Osmislite zajedno sa detetom protiv kog čudovišta će biti koji sprej i zajedno ukrasite bočice. Možete ga čak i obojiti i dati mu miris uz malo boje za kolače i par kapljica eteričnog ulja i na taj način ćete dobiti i sasvim prirodan osveživač dečje sobe.

Dok su klinci mali sprej protiv njihovog straha će im ulivati sigurnost ukoliko budu mislili da će oterati sve loše misli i strašne likove ispod svog krevetića uz nekoliko stiskanja prskalice. Mnoga deca su na taj način prevazišla strahove i sada bezbrižno spavaju sa ugašenim svetlom bez buđenja.
Probajte i javite kako je kod vas uspelo!

Fotografije: freshdads.com; daddylicious.de;


 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno