18.03.2014.

12 čarobnih alternativa umesto klasičnog bidermajera

Verujemo da je skoro svaka dama bar jednom u životu razmišljala o danu svog venačanja, i da je zamišljala da će taj dan biti savršen baš kao iz bajke.
Hiljadu neodoljivih detalja, svaki cvetić na mestu, idealna prelepa haljina, tačna vizija frizure, nešto staro, nešto novo, pozajmljeno i plavo...I ne zaboravimo još jednu važnu stvar  – najlepši bidermajer koji će poneti u rukama.
Budući da nije tako lako biti unikatna i jedinstvea mlada obzirom na tradicionalnu prirodu svadbenih proslava, mi smo rešili da vam predstavimo nekoliko magično slatkih bidermajera po kojima će vaša svadba sigurno biti zapamćena.
Bidermajer od slatkiša

Priznaćete da nije najpraktičniji, ali izgleda savršeno. Bićete kao princeza zemlje slatkiša sa ovakvim buketom, a biće srećna i ona koja ga uhvati.
Bidermajer od dugmića

Ukoliko volite ručne radove i bavite se DIY hobijima ovaj romantični "buket" će biti savršen izbor za vaše venčanje.
Uključite decu

Ukoliko već imate decu ili mlađe rođake, uključite ih u pripremu venčanja i zajedno napravite bidermajer od raznih igračkica. Izgleda sjajno!
Za glamurozne mlade

Ovo će oduševiti dame koje obožavaju svetlucave stvarčice koje ih uvek stavljaju u centar pažnje. Da blistaš u svom najvažnijem danu!
Za prolećno venčanje

Svi obožavamo leptiriće, a i kako ne bismo kada su ovako neodoljivi! Oni ujedno mogu da simbolizuju i zaljubljenost u partnera, znate one "leptiriće u stomaku"...Preslatko!
Za zimsko venčanje

Ukoliko pravite svadbu pre ili posla nove godine, možete je učiniti tematskom i napraviti bidermajer od svetlucavih ukrasa za jelku. Neobično i zanimljivo!
Za romantične duše

Ukoliko ste okrenuti ka prirodi i u njoj nalazite svoje mesto i pokretačku energiju, onda verujemo da je "pamučni" bidermajer pravi za vas. Nežan je, ženstven i romantičan.
Prefinjena elegancija

Ako želite da se šepurite onda je najbolje da ponesete bidermajer od paunovog perja koje se prelepo preliva u sedefastim nijansama. Bilo bi savršeno da se boje sa perja uklapaju sa ukrasima koje nose gosti. To bi dalo elegantan izgled celom venčanju.
Za jesenje venčanje

Ukoliko imate tematsko venčanje u jesen, predlažemo ovakav bidermajer. Jednostavan, praktičan a veoma efektan – svi će ga zapamtitit, sigurno!
Za letnje venčanje

Upoznali ste se na moru i želite da ta prelepa sećanja uvek ostanu sa vama, ili jednostavno želite "morsku" temu na vašem venčanju? Bidermajer od školjki je idealan izbor.
Ženstveni buketić

Veoma zanimljiva varijanta buketa koji se pravi od satena, čipke i ukrasnih tračica. Budite kreativni i igrajte se sa slojevima!
Za "knjiške moljce"

Ukoliko želite da na svom venčanju uz vas budu reči vašeg omiljenog pisca, onda je ovo pravi buket za vas napravljen od fotokopiranih stranica knjige. Veoma lepo!

Fotografije: Diply.com

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno