27.05.2017.

6 kreativnih ideja od odeće za bebe

Deca tako brzo rastu pa odeća koju im kupujemo za kratko vreme postaje mala. Takođe, tu su flekice koje ostaju od hrane a koje ne mogu da se uklone u potpunosti. Međutim, jedna kreativna mama podelila je na svom blogu nekoliko praktičnih ideja koje je primenila na garderobi svoje ćerke, sa odećom koja joj je postlaa mala i kojoj je uz pomoć malo dodatnog materijala i detalja dala novi život. Prenosimo vam neke, koje mogu i vas da inispirišu da nešto slično napravite sa garderobom svojih mališanki. 

1. Majica koja je postala kratka, kombinacijom sa još jednim materijalom, pretvara se u veselu prolećnu haljinicu. Uz dodatne deljalje-džepiće postaće omilljeni odevni predmet vaše devojčice. 

2. Kada bretele postanu premale jednostavno ih zamenite novim, od recimo čipkanog materijala. Dodajte ga i na rubove i eto potpuno nove majice. 

3. Ko kaže da su popularne "zeke" rezervisane samo za bebe? Kada vaše dete više preraste svoju benkicu, preradite je u jednu ovakvu zanimljivu majčicu. 

4. Svako dete ima barem jednu ovakvu majicu potpuno uništenu od mrljica. Ali to ne mora da znači da morate da je bacite. Dodavanjem ovakve aplikacije ponovo će postati nosiva. 

5. Ukoliko samo promenite aplikaciju na majci ona će postati potpuno novi komad odeće. 

6. Kada džemperić postane mali, dodavanjem sličnog materija, dugmića i mašnice, ponovo postaje nosiv. 

izvor: rufflesandstuff.com

priredila: Olivera Marković 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno