11.08.2014.

Vaši saveti na našem portalu

Od samog početka trudimo se da vam kroz naše tekstove pružimo dosta korisnih saveta koji vam mogu pomoći oko nege lepote, uređivanja doma i brige oko vaših mališana. Zato nam je veoma bitno da i od vas dobijamo povratne informacije i da nam svojim preorukama dajete inspiraciju za nove tekstove.

Naša čitateljka Mirjana iz Sombora poslala nam je trikove koje koristi za ulepšavanje.

-Da biste nakon neprospavane noći ujutro izgledali sveže i bez podočnjaka, dva koluta svežeg krompira držite 10-ak minuta na kapcima. Krompir će smanjiti nadutost i vaše oči će biti osvežene. Nakon deset minuta oči isperite mlakom vodom.

-Leto je period kada pored sunčanja isprobavamo i razne kreme za samopotamnjivanje. Ali to može biti mač sa dve oštrice, pa ukoliko kremu ne nanesemo ravnomerno ona može ostaviti fleke po telu koje ne izgledaju privlačno. Ali ne paničite! Ovo se jednostavno može rešiti sa pastom koju ćete napraviti od sode bikarbone i malo vode i trljati lagano delove koji su neujednačene boje.

Zahvaljujemo Mirjani na korisnim savetima a sve vas pozivamo da nam šaljete svoje predloge za uređenje doma, kuvanje, negu i ulepšavanje, predloge za ekonomičniji odmor i letovanje.....a mi ćemo najinteresantnije objavljivati na satju.

Pišite nam preko e-mail adrese  info@decjisajt.rs

foto: postar.rs, lepotaizdravlje.rs


 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno