Porodični odnosi
18.12.2019.

Oni za unuke spremaju paketiće. A šta unuci mogu da poklone njima?

Znate li da u poklon-prodavnicu „Zavrzlama“ još od početka novembra dolaze bake i deke da skupljaju ideje za novogodišnje paketiće, a usput spremaju novac. I prodavci uživaju, jer tu kupovinu uvek prati neka lepa priča o nestašlucima i pametnim glavicama. Od koristi su im svi ti razgovori jer iz njih upoznaju decu i njihova interesovanja, pa na osnovu toga mogu da preporuče pravu igračku kojih je i na tržištu i u „Zavrzlami“ mnogo. Ali kad neko tako dobro poznaje mališane, kao Aleksandra i Aleksandar, uvek se odabere pravi poklon.


Bake i deke ne žale novce, jer je njima veoma važno da ispune svaku želju. Tu su da priskoče svojoj deci, jer takva su u nas vremena. A možemo li mi, njihova deca, nešto da uradimo za njih? Šta je ono što možda i nisu svesni da im treba, a i te kako može da im koristi?
Bake i deke obožavaju cveće, vole i po neki nov komad odeće, koji im realno često i ne treba. Možda bi kvalitetne kućne papuče za umorne noge bile dobar izbor, za one imućnije i neko lepo putovanje, a za sve „Čuvar kuće“, kombinovano osiguranje domaćinstva kompanije Dunav osiguranje.


„Čuvar kuće“ podrazumeva osiguranje domaćinstva i njihovih članova. Možda u poznim godinama ovakav poklon može da obezbedi mirniji san, donese dodatnu sigurnost i što je najlepše, saznanje da i mi brinemo o njima, baš kao što oni ceo život brinu o nama, i kako bi smo mi voleli da i naša deca sutradan na isti način nama uzvrate ljubav. Dok razmišljate o adekvatnom poklonu, razmislite o ovome. Sve detalje kombinovanog osiguranja potražite OVDE.
Promo tekst
Foto: hurleyburley.com, romper.com

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno

19.
Apr
2024
Porodični odnosi
28.
Mar
2024
Porodični odnosi
27.
Oct
2023
Porodični odnosi