Porodični odnosi
05.08.2014.

Škola roditeljstva radi celog leta!


Za roditelje koji čekaju prinovu ovo leto je svakako posebno. Za sve one koji žele da saznaju više o trudnoći, porođaju i prvim danima kod kuće sa bebom, tim stručnjaka „Škole roditeljstva Nada Lazić“ im je na raspolaganju celog leta.

Roditeljstvo je jedinstveno životno iskustvo kojem vas niko ne može naučiti. Ipak, tim stručnjaka u „Škole roditeljstva Nada Lazić“ može vam pomoći da na pravilan način prevaziđete zajedničke probleme sa kojima se većina mladih roditelja susreće.

U ovoj školi roditelji će se, potpuno besplatno, upoznati sa zdravim načinima za održavanje trudnoće, pripremu za porođaj, odgajanje i negu novorođenčeta. U tom cilju angažovan je tim lekara, pedijatara, defektologa, terapeuta, psihologa, stomatologa i drugih stručnjaka čije će iskustvo mladim roditeljima pomoći da izgrade svoj put ka stvaranju zdrave porodice.

Teme koje se obrađuju su: fiziologija trudnoće kroz trimestre, obezboljavanje porođaja, pravilna ishrana u trudnoći, značaj psiho-fizičke pripreme za porođaj, priprema dojki za laktaciju i dojenje, masaža beba, primena homeopatije kod dece, značaj matičnih ćelija i njihova primena u savremenoj medicini, i još mnogo toga. „Škole roditeljstva Nada Lazić“ traje četiri nedelje, predavanja se održavaju tri puta nedeljno, a na završnom predavanju polaznici dobijaju diplomu Diplomiranog roditelja.

Više informacija o školi i datumima održavanja radionica i predavanja saznajte na www.skolaroditeljstva.com

foto: dkcmajdan.org.rs, cekate.hr

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno

28.
Mar
2024
Porodični odnosi
27.
Oct
2023
Porodični odnosi