Festival dojenja
09.03.2019.

Tražimo zaštitno lice

Drage mame, „Dečji sajt“ traži zaštitno lice Petog Avent festivala dojenja koji će biti održan u petak 19. aprila u SC „Šumice“ u Beogradu. Ako želite da to budete baš vi, pošaljite nam fotografiju na kojoj dojite vašu bebu. Pobednica konkursa naći će se na svim promo-materijalima našeg Festivala dojenja, a dobiće i lepe nagrade.

 

Od majčinog mleka nema prirodnije i bolje hrane za bebu, jer joj ono obezbeđuje zdravlje i u prvim danima života, ali i kasnije, do pozne starosti. Majčino mleko jača imunitet, štiti od astme, alergija i dijabetesa, što je dovoljan razlog da ohrabrimo mame da doje što duže. Uostalom, nema ničeg lepšeg od dojenja, niti jače veze od one koja se tokom dojenja uspostavlja između mame i bebe. Svakoj majci dete treba da bude na prvom mestu i ona ne treba da se usteže da ga podoji kada je gladno, čak i na javnom mestu.

Na nekim od najlepših fotografija koje ste ikada videli nalaze se neke srećne žene koje doje svoju srećnu decu na klupi u parku, na travi u hladu velikog drveta, na šetalištu kraj reke, a nama se mnogo dopadaju ove koje su nastale na dosadašnjim festivalima dojenja u organizaciji Dečjeg sajta. Na njima su neke divne mlade mame koje smo upoznali i njihove još divnije bebe čijim smo se obraščićima divili.

Kroz radionice za podršku dojenju i festivale dojenja Dečjeg sajta do sada je prošlo više od 2.000 trudnica od kojih je apsolutna većina, sigurni smo, uspešno dojila svoju decu. Pamtimo ih kao lepe mlade žene koje bi mogle da krase naslovne strane prestižnih časopisa posvećenih roditeljstvu i zato bi nam bila čast da se prijave na naš konkurs za zaštitno lice Petog Avent festivala dojenja.
Možda ste baš vi naše zaštitno lice? Prijavite se! Pošaljite nam na info@decjisajt.rs fotografiju na kojoj dojite vašu bebu, vaše ime, prezime i godine, broj telefona i adresu, bebino ime i datum rođenja.
Pobednica konkursa naći će se na svim promo-materijalima našeg Festivala dojenja, a dobiće i lepe nagrade.

Foto:Dečji sajt

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno