Dojenje
24.05.2019.

Održana 30. radionica za podršku dojenju

Od juče Dečji sajt može da se pohvali sa čak 30 radionica za podršku dojenju i pet Festivala dojenja kroz koje je do sada prošlo više od 2.500 trudnica koje spremno dočekuju porođaj i sve ono što nakon njega sledi. Milena Popević, sertifikovana savetnica za dojenje, družila se sa 25 novih budućih majki koje su netremice slušale njene savete, ali i izlaganja naših dragih prijatelja.

 

 

Sa nama su bili predstavnici kompanija MCG (zvanični uvoznici Philips Aventa), „Mama Natura“ (homeopatski lekovi), „Dunav osiguranje (program stipendijskog osiguranja „Naše dete“) i našeg novog partnera, Švajcarske banke matičnih ćelija. Iz njih je više od 12 godina predanog naučnog rada, 20.000 sačuvanih uzoraka matičnih ćelija, a mogu da se pohvale i bliskom saradnjom sa vodećim svetskim klinikama za lečenje matičnim ćelijama.

 

 

Oni garantuju apsolutnu sigurnost matičnih ćelija vašeg deteta, švajcarski kvalitet, transparentnost celog postupka, naučnu i medicinsku podršku u slučaju potrebe za lečenjem matičnim ćelijama i mogućnost lečenja u prestižnim svetskim klinikama. Švajcarska banka matičnih ćelija je hibridna banka jer sarađuje sa prestižnim javnim bankama matičnih ćelija širom sveta u cilju što veće upotrebe sačuvanih uzoraka.

Foto: Dečji sajt

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno