Dojenje
02.03.2019.

Bilo je divno i korisno

Za tri meseca iza Dečjeg sajta će biti čak 30 radionica za podršku dojenju i pet Festivala dojenja, pa će broj trudnica koje su zahvaljujući nama spremno dočekale porođaj i sve ono što nakon njega sledi premašiti 2.500. Mnoge od njih nam se redovno javljaju, šalju slike bucmastih obraščića svojih beba koje sisaju bez problema, dolaze nam na Festivale da nam se zahvale, a sada smo ih po prvi put, na upravo završenoj 28. radionici, zamolili da nam napišu svoje utiske, komentare, primedbe i pohvale.

Pored Milene Popević, savetnice za dojenje, sa nama su bili i naši dragi prijatelji iz kompanija MCG (zvanični uvoznici Philips Aventa), „Bio Save“ (banka matičnih ćelija), „Mama Natura“ (homeopatski lekovi) i „Dunav osiguranje (program stipendijskog osiguranja „Naše dete“).

Marija Đorđević
„Super edukativno predavanje, dosta korisnih saveta koji mogu da budu od pomoći kad dođe do dojenja. Hvala vam što organizujete ovakve besplatne radionice koje su nam od velike pomoći, Odlične su! Posebne pohvale za Milenu, super je. Hvala joj što je tu za nas“.

Mirjana Savić
„Pregršt korisnih informacija koje je vrlo teško dobiti bilo gde (posebno ne u porodilištima). Hvala!“

Anita Budeić Šubarić
„Jako dobro predavanje o dojenju. Svakoj budućoj mami bih preporučila da ga posluša. Saveti su veoma korisni, naročito za žene koje prvi put postaju majke“.

Maša Maljević
„Vrlo korisno! Dobili smo dosta značajnih informacija od savetnice za dojenje. Inspirativno, podržavajuće i prijatno“.

Aleksandra Filipović
„Hvala na dobrim savetima. Sve informacije koje sam dobila veoma su primenljive i ohrabruju buduće majke da doje“.

Jelena Lončar
„Odlično predavanje. Dosta praktičnih saveta. Milena je bila spremna da odgovara na pitanja. Odgovori i objašnjenja veoma lepi. Za svaku preporuku“.

Nataša Dimitrov
„Uživala sam od prvog do poslednjeg minuta. Hvala na divnom seminaru“.

Tijana Pantić
„Jako poučno predavanje. Šteta što mame iz manjih sredina, iz provincije, nemaju mogućnost da prisustvuju ovakvim radionicama i da nauče sve o dojenju i onome što sledi nakon porođaja“.

Jovana Cvijetić
„Sve pohvale za savetnicu Milenu. Veoma korisna radionica. Prijatna atmosfera“.

Marija Josifov
„Odlična radionica! Veoma praktični saveti o dojenju i dobre informacije o neophodnoj opremi“.

Danijela Mišić
„Veoma sam zadovoljna što sam imala priliku da prisustvujem ovakvoj radionici i da dobijem dosta korisnih informacija koje do sada nisam mogla nigde da čujem. Ni na trenutak nije bilo dosadno jer su predavači bili jako interesantni. Sve pohvale“.

Ivana Đurić Maslovara
„Odlična predavanja. Hvala!!!“

Lidija Đorđević
„Veoma korisni i praktični saveti“.

Katarina Đorđević
„Odlična radionica, jako korisna za buduće mame“.

Marina Vuković
„Veoma korisno. Sve pohvale za organizatore, sponzore i savetnicu“.

Jelena Babić
„Veoma korisno i poučno“. Svi su veoma ljubazni“.

Marija Popov
„Informativno i ohrabrujuće“.

Jovana Popović
„Radionica odrađena na veoma kvalitetan i stručan način. Zahvaljujem se na pruženim informacijama. Posebna pohvala za Milenu“.

Aleksandra Kovačević
„Preporučujem svim budućim mamama da učestvuju na Dečjisajt radionicama za podršku dojenju. Dobićete puno korisnih informacija jer su svi predavači veoma stručni i iskusni, i umeju da vam prenesu svoje znanje“.

Drage trudnice, poslušajte Aleksandru!

Foto: Dečji sajt

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno