Dojenje
22.01.2018.

Prijavite se za radionicu

Od oko 700 trudnica koje su toko 2017. prošle kroz deset radionica za podršku dojenju i dva Festivala dojenja već smo dobili 700 beba, a neke će nam uskoro stići. Sve one spremne su da od prvog sata, od prvog dana krenu da sisaju jer su njihove mame naučile sve što treba da znaju o dojenju. Godinu započinjemo sa umerenim optimizmom i namerom da u 2018. ugostimo barem 1.000 trudnica i da i njih spremimo za jednu od najlepših obaveza koje će imati u životu.
Krećemo...

Prva ovogodišnja radionica za podršku dojenju zakazana je za četvrtak 25. januar. Drage trudnice, prijavite se, a mi ćemo vas čekati na Vračaru u igraonici „Kod zidića“ (Kursulina 16a), da vam u tročasovnom druženju, od 11 do 14h, otkrijemo šta sve treba da znate o majčinom mleku, laktaciji, nezi grudi i bradavica, položajima za dojenje, ishrani tokom trudnoće i nakon porođaja, rešenjima za najčešće probleme...
Tereza Kiš Miljković, vršnjačka savetnica za dojenje, spremna je kao zapeta puška da sa vama podeli svoje znanje i iskustvo, a sprema se i za vaša pitanja. Do sada nije bilo onih na koje nije umela da odgovori.

Pitanja, ako ih imate, spremite i za naše prijatelje iz kompanije MCG koja će vam predstaviti najnovije modele „Philips Avent“ pumpica za izmlazanje mleka, a upoznaće vas i za čudesnim blenderom 4 u 1. Dr Aleksandar Antović iz kompanije „Bio Save“ zna sve o terapeutskim mogućnostima matičnih ćelija iz pupčanika, dok za Mariju Krivačić iz „Alpen Farme“ ne postoje tajne kada je reč o homeopatskim lekovima, posebno onim koji se preporučuju bebama od prvog dana života.

Kad krene laktacija i kad beba počne lepo da sisa povećaće se i produkcija mleka. Tada će vam dobro doći tupferi za grudi kompanije „Tosama“ koja, osim ovog dragocenog proizvoda, ima još mnogo toga da vam ponudi. A kako bebe koje lepo sisaju često i obilato pune pelene, budite sigurne da ćete želeti one koje dobro zadržavaju tečnost i čuvaju nežnu dečju guzu. Baš takve su „Bambo pelene“.

Ako ne želite da propustite našu prvu ogodišnju radionicu za podršku dojenju i poklone koje su vam pripremili naši prijatelji, obavezno se prijavite, jer je broj mesta ograničen. Kliknite OVDE, a mi ćemo se unapred radovati našem druženju „Kod zidića“ u četvrtak 25. januara od 11 do 14h.

Foto: mom.me, beaumont.org, momtricks.com

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno