Dojenje
11.08.2017.

Trudnice, prijavite se za radionicu o dojenju

Drage trudnice, znamo da ovih dana prolazite mnoge školice roditeljstva pripremajući se za dolazak bebe - najbitniji događaj u vešem životu. Nije to bilo kakav momenat, već onaj koji istovremeno donosi sreću, strepnju i nemir. Podrška vama dragih osoba je veoma važna, baš kao i podrška svih nas koji se trudimo da pomognemo svakoj mami i da joj olakšamo dojenje.

Dojenja se mnoge mame plaše jer može da bude bolno i mučno, zbog čega se lako odustaje, a to je ono što najmanje želimo.
Stoga će se 24. avgusta u SPC "Šumice" u Beogradu okupiti uigrana ekipa, s tim da će vam se ovog puta naša vršnjačka savetnica za dojenje Tereza Kiš Miljković, koja volontira u kampu u Grčkoj, obratiti putem Skajpa.  Sa vama će se družiti predstavnici Aventa, neprikosnovenog brenda pumpica za dojenje, banke matičnih ćelija  Bio Save, Alpen pharme, najpoznatijeg uvoznika homeopatskih lekova Mama Natura, kao i predstavnici Dunav osiguranja i projketa "Naše dete".
Čekamo vas na tročasovnoj radionici od 11 do 14h u SPC "Šumice".
Edukovali smo više od 500 trudnica tokom 15 proteklih radionica i još 200 budućih majki na prvom Festivalu dojenja koji smo organizovali polovinom maja.
One nose divno iskustvo, a nadamo se da ćete vi.
Prednost naše radionice je što je uvek aktuelna. Danas vama treba, sutra vašoj sestri, drugarici...

Kako je broj učesnica ograničen, molimo vas da se prijavite putem email adrese info@decjisajt.rs ili naše FB stranice

Vidimo se 24. avgusta u SPC "Šumice"
Ustanička 125, Beograd
 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno