Dojenje
11.02.2017.

Poznata mama specijalni gost radionice!

Radionica o dojenju po prvi put ugostiće jednu mladu, poznatu mamu koja je, i pored manekenskog posla kojim se bavi odlučila da doji svoju ćerkicu Leonu. Nedavno je izjavila"Kod nas 13 posto žena doji. To je poražavajuće. Mene su dojili dve godine i sasvim sigurno da velikim delom zbog toga imam i bolji imunitet, niko ne može da me ubedi da to nije imalo nekog efekta. I sigurnost deteta se zasniva na tome. Ako je sve u redu, smatram da je suludo da se žena odrekne dojenja zarad toga da joj se ne spuste grudi ili slično."(Blic januar 2017.)
Ova izjava Bojane Barović oduševila je sve nas koji se trudimo da radionicom o dojenju ohrabrimo mame na njihovom putu roditeljstva. Verujemo da će Bojanina podrška budućim mamama  biti od velikog značaja kako u direktnom iskustvu dojenja koje je nedavnim rođenjem deteta započela, tako i o dojenju na javnom mestu. 
Bojana se rado odazvala na naš poziv za učešće na rođendanskoj radionici koja je zakazana za 21.februar na Vračaru. Družićemo se, kao i uvek u opuštenoj atmosferi i probati, zajedno sa našom gošćom da damo odgovore na brojna pitanja trudnica.
Deo atmosfere Bojaninog učešća na radionici prenećemo u segmentu magazina "Izuzetna ličnost" u okviru kojeg Bojana i zaslužuje da bude s obzirom na njenu borbu za dojenje na javnom mestu i podršku mamama u Srbiji da omoguće  svojoj deci najzdraviju, prirodnu ishranu, majčino mleko.

Radujemo se druženju i pozivamo trudnice iz Beograda da se prijave putem emaila info@decjisajt.rs.

Vidimo se 21-og u igraonici "Kod zidića", Kursulina 16a.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno