Dojenje
01.02.2017.

Proslavite sa nama prvi rođendan radionica za trudnice!

Drage trudnice,

prva radionica "Kako do uspešnog dojenja?" održana je 29.februara 2016.godina u divnoj atmosferi igraonice "Kod zidića". Bilo je preko 50 prijava, sada već mama koje uspešno doje svoje bebe, što je za nas bio siguran znak da ovakva vrsta edukacije je i te kako potrebna.

Istim žarom uradili smo i narednih deset radionica zahvaljujući našim dragim sponzorima Dunav osiguranje, Bio Save matične ćelije, Mama Natura, Marena kompresiona odeća. Preko 400 trudnica je imalo prilike da dobije podršku i bez straha omogući najkvalitetniju ishranu svojim bebema.
Naši ciljevi i želje su jasne, što više budućih uspešnih dojilja.
Nadamo se da ćete doneti ispravnu odluku za svoje dete i omogućiti mu kvalitetan životni start, jer to je najmanje što svom detetu možete da podarite. Kada se tome pridoda i činjenica da je dojenje poseban ugođaj i za mamu i za bebu, razumećete razlog zbog kojeg na ovome svi mi i sponzori i organizatori insistiramo.

Bez obzira da li imate iskustva u dojenju, mi smo tu za Vas već na narednoj slavljeničkoj radionici zakazanoj za 21.2.2017.godine.
Broj učesnika je ograničen pa su i prijave obavezne.
Učinite to putem emaila Info@decjisajt.rs ili naše FB stranice
Vidimo se 21.2. od 11-14h u igraonici "Kod zidića", Kursulina 16a

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno