Dojenje
13.01.2017.

Počele prijave za januarsku radionicu za trudnice!

Drage trudnice,
i u Novoj godini nastavljamo druženje sa svima vama koje želite uspešno da dojite svoje bebe.


Vršnjačka savetnica za dojenje Tereza Miljković, Aleksandar Antović, zastupnik Bio save matičnih ćelija, Nikoleta Šubert direktor prodaje Dunav osiguranja, Nina Nikolajević predstavnik Andriva kompresione odeće, Marija Krivačić, predstavnik Mama natura homeoptaskih lekova su  naši dragi partneri koji omogućuju da radionica bude besplatna za sve učesnice.
Svi smo raspoloženi za novo interaktivno druženje, uz puno informacija bitnih kako za uspešno dojenje, tako i za mogućnosti koje nude matične ćelije, značaj korišćenja kompresionih steznika nakon porođaja. Upoznaćete Colikind, preparat za uspešno otklanjanje grčeva kod beba.

Kao šlag na druženje Branka Ćopić, predstavnik Human Design-a za Srbiju omogućiće vam upoznavanje sa osnovnim tipovima ličnosti kako bi ste mogle da bolje upoznate svoje dete i omogućite mu razvoj njegove individualnosti.
Mi se radujemo novom druženju, jer svaka radionica za nas je novo iskustvo, novo uživanje. Osmesi naših učesnica i beleške ono što nas bodri da nastavimo redovno da ih organizujemo. Zahvalni smo našim partnerima što nam to i omogućuju.
Drage trudnice, broj učesnica je ograničen, pa su prijave obavezne. Vaše podatke, ime i termin porodjaja možete slati na info@decjisajt.rs ili putem naše FB stranice.
Vidimo se 26.1.2017. "Kod zidića", Kursulina 16a, od 11-14h


 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno