Dojenje
16.09.2016.

27.septembra nova radionica dojenja

Drage trudnice,
zakazali smo novu radionicu "Kako do uspešnog dojenja?" za 27.septembar. Biće nam drago da se družimo i ovaj put na Vračaru, u predivnom prostoru igraonice "Kod zidića".

radionica traje od 11-14h, interaktivna je i sve vreme trajanja možete postavljati pitanja i rešite nedoumice koje imate.

Naš tim raste, a sve u susret vašim željama i potrebama kako bi smo svi zajedno doprineli najzdravijoj ishrani novorođenčadi i najlepšem odnosu mame i bebe.
Biće nam drago da prisustvujete interaktivnom druženju sa Terezom Kiš Miljković, vršnjačkom savetnicom za dojenje, Dr Simonidom Mitić, predstavnikom kompanije New Med, uvoznikom Colief preparata za mališane, kao i Sanjom Perić iz Andrive, kompanije koja uvozi kompresionu odeću. Naše druženje obogatiće još jedna mama, Nikoleta Šubert, iz kompanije Dunav osiguranje, s ciljem upoznavanja mama sa projektom "Naše dete".
Drage buduće mame, ako niste čuli od trudnica koje su već prisustvovale radionicama, kod nas je druženje interaktivno, odvija se u opuštenoj atmosferi, i idealno je da ponesete omiljeni jastučić kako bi se opustile i uživale.
Svakog predavača u svakom momentu možete prekinuti, postaviti mu pitanje. Preporučujemo i hvatanje beleški.
Prelepa činjenica kod naših radionica je veliki broj prijava pred svaku od njih.
Kako je broj ograničen, molimo da se prijavite na vreme putem email adrese aleksandra@decjisajt.rs.
Igraonica "Kod zidića", Kursulina 16a, Vračar, Beograd, 27.septembar od 11-14h.
Vidimo se!
 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno