Dojenje
08.03.2016.

Još jedna radionica „Kako do uspešnog dojenja?“


Drage naše trudnice,
nakon divnog iskustva i uspešne radionice u februaru mesecu, ponovo se družimo 24.3. u radionici „Kod zidića“. Ovaj put sa jednim iskustvom više, u želji da odgovorimo na nova brojna pitanja svih vas koji želite da pružite najbolje svojim naslednicima.
Vršnjačka savetnica za dojenje Tereza Kiš Miljković raduje se novom druženju i poziva sve zainteresovane buduće mame, i one koje već imaju iskustva u dojenju da se prijave i steknu dodatno znanje koje će moći da upotrebe kada im bude bilo najpotrebnije.
„Kako dojenje stvara posebnu vezu između majke i deteta, naš cilj je da svaka buduća majka oseti radost ovakvog iskustva. Još jedno iznenađenje spremamo za ovu radionicu. Naime, naš gost biće i Prim dr Radenka Mijailović Borlja, specijalista ginekologije i akušerstva, subspecijalista perinatologije u KBC Zemun Beograd. Na ovaj način želimo da obogatimo radionicu i omogućimo učesnicama da dobiju kompletnu podršku pre porođaja. Zahvalni smo doktorki Mijailović Borlja što će pružiti dodatne informacije budućim mamama.
Naše druženje trajaće tri sata, a broj učesnika je ograničen." izjavila je Aleksandra Bogdanović, iz firme Dečji sajt doo

Zahvaljujemo Folic Plus-u koji je omogućio i ovu radionicu, a koju su podržali i Baby skin linija kompanije Mei Lab i Predo baby pelene.
Učesnice će dobiti vaučere za kupovinu bebi opreme i proslavu rođendana, kao i druge vredne poklone.
Drage trudnice, svoje prijave (ime, prezime, kontakt telefon)možete poslati na email info@decjisajt.rs
Vidimo se „Kod zidića“, u najmaštovitijoj radionici u Kursulinoj 16a, na Vračaru.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno