Dojenje
10.02.2016.

Besplatna radionica za trudnice u Beogradu

Drage buduće mame,

Hvala Vam što ćete našu zemlju obogatiti mladim, zdravim naraštajem. Čestitamo vam na  odluci da postanete roditelji i dozvolite da vam pomognemo u jednom od najbitnijih trenutaka brige o vašem potomstvu-dojenju i periodu izlaska iz porodilišta.

Sa svojim partnerima organizujemo prvu besplatnu Radionicu za dojenje u želji da što više mama omogući najkvalitetniju hranu svojim bebama. Kako su razne nedoumice u vezi sa dojenjem beba, i kako je izlazak iz bolnice i početak dojenja poprilično težak period za majku, koji ujedno može biti i veoma bolan, i što je najgore, dovede do odustajanja iz više razloga, odlučili smo da vam pomognemo da istrajete i edukujemo vas koliko je vaše mleko značajno za vašu bebu.

Drage trudnice iz Beograda,

Pozivamo vas na radionicu „Kako do uspešnog dojenja?“  koja će se održati u martu mesecu u prelepom ambijentu kreativne radionice i rodjendaonice „ Kod zidića“, Kursulina 16a. Družićemo se u opuštenoj atmosferi, imaćemo interaktivnu komunikaciju, a vi se naoštrite-spremite brojna pitanja i potpitanja jer će pred vama biti iskusna dugogodišnja Vršnjačka savetnica za dojenje, Tereza Miljković. Spojićemo teoriju i praksu i od tog momenta do kraja uspešnog dojenja imaćete njenu podršku. O tačnom terminu radionice ćemo sve prijavljene trudnice naknadno obavestiti.

Pored dojenja, saznaćete i informacije koje su bitne za zdravlje trudnica i negu beba.
Vaše je samo da nam se pridružite, jer je broj mesta ograničen.

Sve učesnice radionice očekuju i brojna iznenadjenja. Radionicu su podržali FolicPlus i Baby skin kozmetika.

Vaše prijave(ime, prezime, kontakt telefon) možete slati na adresu info@decjisajt.rs ili u inbox naše FB stranice Dečjisajt.

Vidimo se „Kod zidića“!

foto: newkidscenter.com

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno