Roditeljstvo
10.10.2019.

Pogodite zašto je Loren bila zvezda Šestog Avent festivala dojenja

Na prošlonedeljnom Šestom Avent festivalu dojenja Dečji sajt je ugostio 232 trudnice. Sve vesele, nasmejane, raspoložene i lepe ko lutke, ali jedna se, nek nam oproste ostale, izdvojila. Loren Božović (35), srpska snajka iz daleke Amerike, majka jednog Filipa i supruga bivšeg košarkaša, malo se postidela kad smo je prozvali da je pozdravimo velikim aplauzom.


– Sada sam u petom mesecu trudnoće i nosim trojke, jednog dečaka i dve devojčice. Na svake dve nedelje idem na kontrolu i srećna sam što je sve u savršenom redu. Moja doktorka kaže da tako treba jer je ovo visokorizična trudnoća koja je do sada proticala bez problema – priča Lorena kroz smeh.
Bebama se, kaže, najviše obradovao njihov sin Filip koji će uskoro napuniti osam godina.


– Kada smo mu saopštili da sam trudna, podigao je ruke ka nebu i rekao „Hvala ti, Bože. Čuo si moje molitve. Pet godina sam ti tražio brata ili sestru – prepričava nam ponosna mama.
Bebe su začete prirodnim putem i već od četvrte nedelje se znalo da su trojke.
– Doktorka nam je rekla da vidi tri srčane radnje, a ja ne mogu da vam prepričam taj osećaj. Znali smo da postoji mogućnost da dobijemo blizance, jer ih ima u mojoj porodici, ali se trojkama niko nije nadao – kaže Lorena i dodaje da će Filip i tata birati imena za dečaka, a ona za devojčice.
Još se nisu odlučili, ali Lorena računa da imaju dovoljno vremena dok se bebe ne rode.


– Ja sam isplanirala da izdržim do 34-36. nedelje trudnoće, videćemo da li ću uspeti, a plan je i da moji roditelji dođu iz Amerike i da budu sa nama kad stignu bebe. Srećom, uz mene su uvek predivni roditelji mog supruga. Moj svekar i svekrva su moji anđeli – ispričala nam je Loren na svom skoro pa besprekornom srpskom jeziku.
Već 11 godina živi u Beogradu i lepo se, kaže, uklopila.
– Suprug je studirao i igrao košarku u Americi i tamo smo se upoznali. Posle osam godina poćela je da ga muči nostalgija, pa smo se preselili u Srbiju. Ovde je bolje za odgajanje dece, hrana je ukusnija, bezbednije je i opuštenije, ali bih volela da je zemlja bolje uređena i da je sistem efikasniji – poručila nam je lepa Amerikanka.


A da bi se zvezda Festivala dojenja zaista osetila kao zvezda, potrudili su se naši sponzori. Od "Philips Aventa" je dobila pumpicu za izmlazanje, a od Rose jastuk za dojenje. I jedno i drugo će joj dobro doći.
.
Foto: Dečji sajt

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno