Roditeljstvo
16.09.2019.

Drage trudnice, prijavite se za učešće na Šestom festivalu dojenja

Demografsku i populacionu politiku u Srbiji vodi kabinet ministarke bez portfelja, o prenatalnoj nezi, zdravlju trudnica, porođaju, nezi beba i dece brine Ministarstvo zdravlja, a Dečji sajt, zajedno sa društveno odgovornim kompanijama, lekarima-entuzijstima, jednom savetovalištu i jednoj edukovanoj savetnici nastoji da pomogne svim mamama da što duže i što lakše doje.


Nakon pet festivala dojenja i 33 radionice za podršku dojenju, kroz koje je do sada prošlo više od 2.500 trudnica i nekoliko desetina mladih majki, vreme je za nastavak naše misije. Zakazali smo Šesti Avent festival dojenja za petak 4. oktobar u SPC Šumice (Ustanička 125), od 12 do 17 sati.


Kao i do sada, buduće majke očekuje Milena Popević, savetnica za dojenje koja će ih kroz dve interaktivne radionice pripremiti za jedno od najlepših zaduženja. Pričaće im o uspostavljanju laktacije, o položajima za dojenje, ragadama i mastitisu, od uvučenim bradavicama i brojnim drugim poteškoćama za koje postoje jednostavna rešenja.


Važan sadržaj festivala, ali ništa manje zabavan, iako to ne zvuči tako, biće zdravstveni panel na kojem će pored neonatologa, ginekologa-akušera, stomatologa i nutricioniste-dijetetičara, po prvi put učestvovati i neuropsihijatar kako bismo mogli da pričamo o postporođajnoj depresiji i borbi sa strahovima u trudnoći.


Ulaz je besplatan, ali je zbog ograničenog broja mesta prijavljivanje obavezno. Jednostavno je... Samo kliknite OVDE i bićete registrovana učesnica Avent festivala dojenja. Mnogo ćete naučiti, sjajno ćete se zabaviti, pa ćete kućama otići sa širokim osmehom.
Foto: Dečji sajt

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno

19.
Apr
2024
Porodični odnosi
28.
Mar
2024
Porodični odnosi