Na odmoru
07.01.2016.

Zimski odmor u Kranjskoj Gori

Želite da se nakratko udaljite od gradske vreve i prepustite svežem planinskom vazduhu spuštajući se niz snežne padine, dok pred vašim očima promiču zeleni borovi, a prijatni sunčevi zraci greju vam obraze? Mislite da ste u raju? Blizu ste! U hotelima Hit Alpinea Kranjska Gora upravo tako ćete se osećati u svakom trenutku.

Zimi se Kranjska Gora pretvara u romantično selo u kojem, osim skijanja i drugih aktivnosti na snegu, možete provesti prijatne trenutke u dugim šetnjama po prekrasnoj prirodi, ili u wellness centrima i restoranima sa odličnom ponudom hrane i pića.
 

Skijanje u Kranjskoj Gori


Ljubitelji skijaškog trčanja mogu uživati u odličnim stazama koje vode čak u susednu Italiju, a iza hotela Kompas nalazi se i osvetljena staza na kojoj je moguće noćno skijanje. U bogatoj ponudi naći ćete aktivnosti za sve uzraste, kako za odrasle, tako i za decu. Hoteli Hit Alpinea Kranjska Gora, a većina ih je smeštena tik uz skijališta, pripremili su vam za nadolazeću zimu bogate skijaške pakete sa uključenim ski-passom. Posebno je zanimljiv "SKI PAKET" koji uključuje višednevne skijaške karte, karte za bazene i kartu za klizalište na otvorenom.
U hotelima Hit Alpinea Kranjska Gora (Kompas, Špik, Alpina i Ramada Resort, Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora) te u apartmanskoj kući Vitranc, za predstojeću zimu pripremljena je bogata ponuda aktivnosti za nezaboravan zimski odmor.
Početnici imaju priliku da uđu u svet skijanja na destinaciji koja je više puta nagrađivana međunarodnim priznanjem Best ski awards, kao najbolje skijališta u Sloveniji, dok je Ramada Resort Kranjska Gora ovenčana međunarodnim priznanjem za najbolji skijaški hotel u Sloveniji. Ponudu skijališta dopunjuju sankalište, snežni park i klizališta.

Novost u Sloveniji - glečer wellness


U dubini ispod hotela Špik nalazi se zaleđena voda koja je do ovog leta bila netaknuta među slojevima zemlje.
Zbog njenih lekovitih svojstava, hoteli Hit Alpinea Kranjska Gora počeli su je koristiti u svojoj ponudi. Opuštanje u vodi iz zaleđenih jezera, koja je zbog svojih prirodnih svojstava melem za telo, novost je u Sloveniji. Ta ledena voda ne kruži ekosistemom poput drugih voda, već netaknuta leži duboko u zemlji gotovo 1000 godina.
Bogata elementima u tragovima, sa idealnim odnosom kalcijuma i magnezijuma (2 : 1) i neutralnom pH vrednošću, pokazala se lekovitom u tretiranju raznih bolesti. Područje Kranjske Gore nudi širok spektar mogućnosti za aktivan odmor i u svako godišnje doba predstavlja idealnu destinaciju za uživanje u nezaboravnim trenucima.
Hotelska ponuda bogatija je za četiri nova wellness centra, dostupna svima koji žele da se prepuste spretnim rukama masera, zaplivaju u bazenu ili priušte sebi tretman lica i tela. U bogatoj wellness ponudi posebno se ističe Alpski wellness u hotelu Špik, s prijatnim alpskim ambijentom u pet tematskih soba (voda, drvo, vatra, zemlja i metal). Tu će vam pomoću alternativnih metoda (boja, zvuk, ukus, toplota, Knajpova kura, terapija kiseonikom i infracrvena sauna) dovesti u sklad čitav organizam, što će se sigurno odraziti na vašu telesnu i duhovnu ravnotežu.

Više o ponudi Hit Alpine-a pogledajte OVDE

foto:hit-alpinea.si

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno