Na odmoru
24.06.2015.

Kranjska Gora - Leto u dodiru sa prirodom


Kranjska Gora nije poznata samo po skijanju u toku zimske sezone već i kao atraktivna letnja destinacija. Zapravo, turistička sezona na Kranjskoj Gori počinje upravo u leto. Prijatna topla klima i netaknuta priroda idealni su za ljude koji žele da uživaju u opuštajućem ali i aktivnom odmoru. Možete uživati u više od 200 km pešačkih staza i više od 100 km biciklističkih staza, jezerima, “letnjim sankama” i drugim kvalitetnim sadržajima u malim selima u okviru Kranjske Gore. Ili se možete opustiti na bazenima uz ledeno hladne koktele.

Hit holidays lanac sa 5 hotela i jednim apartmanskim smeštajem omogućavaju vam putpuni komoditet u toku vašeg boravka. Samousluge, restorani, 4 wellnes centra i tri bazena, dva kazina, situirani su u bizini centra grada a opet u blizini prirode i šume. Možete uživati u muzičkoj večeri dok se vaša deca zabavljaju uz domaću maskotu Kekeca ili uživaju u noćnoj šetnji sa našim timom animatora.

Možete birati u okviru različitih paketa, a dva najatraktivnija su “Letnje osveženje” po specijalnim cenama od  29.juna do 23.jula ( za samo 39,9 E za polupansion sa uključenim korišćenjem bazena), ili »Kekec  avantura«, bogat porodični paket koji uključuje ulaznice za muzeje, korišćenje letnjih sanki, skvoš, bazene i još mnogo toga. Više informacija moćete pronaći na sledećin linkovima

"Letnje osveženje"

"Kekec avantura"

 

Razmazite sebe, pružite najlepšu relaksaciju svom telu i duši a vašoj porodici kvalitetan aktivan odmor.

Dobrodošli na Kranjsku Goru!

Kontakt podaci za informacije: 

foto: www.hitholidays.si/sr, info@hitholidays-kg.si , T. +386 04 588 44 77

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno