Na odmoru
15.01.2015.

Besplatno skijanje na Kranjskoj Gori

Skijanje i uživanje u velnes centru? Iskusite čari zimske idile u okviru specijalne ponude "Ski 4 free" -  besplatno skijanje na Kranjskoj Gori. 

Kranjska Gora je mesto na kome se okupljaju ljubitelji zimskih i letnjih sportova. To je centar zabave, vrhunskih takmičarskih priredbi, centar za rekreaciju i negu zdravlja na sunčanoj strani Alpa.

Upravo ispod gorostasnih vrleti Prisojnika i Razora, na samoj granici Nacionalnog parka Triglav, zime su kao iz snova, a leta prijatno sveža. I prelazni periodi pružaju mogućnost uživanja u neobičnim prirodnim koloritima, blagotvornoj klimi i pozitivnoj energiji.

Naše zime su nezaboravne. Zahvaljujući strminama Vitranca mesto je postalo jedno od legendarnih skijaških centara. Izuzetne mogućnosti za skijaško trčanje, pešačke ture i blizina Planice privlače sve generacije. Skijanje kao što je bilo nekada - samo vi, planine, sneg, skije i netaknuta prostranstva. 

"SKI 4 FREE" 

U hotelima Hit holidays (Kompas, Špik i Alpina), Ramada Resort Kranjska Gora i Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora, koji su uglavnom locirani neposredno uz skijalište, za ovu zimu pripremili su cenovno povoljan pakete.

Specijani paket "Ski 4 free" uključuje trodnevni skipass, dva noćenja sa doručkom i besplatan ulaz na bazenske komplekse i sve to za samo 89€ u hotelu sa četiri zvezdice ili apartmanima sa tri zvezdice. Iskoristite poslednje trenutke zime i snega i uživajte u prvim prolećnim zracima sunca na našoj "snežnoj plaži".

U Kranjskoj Gori se vodi računa i o najmlađim, budućim skijašima. Možete i za njih da iznajmite opremu i još nešto: vaše dete će lako naučiti pravila  za prve korake na skijama pošto će se učitelji skijanja sa njim sporazumevati na njegovom jeziku.

Očekuju vas vrhunsko kulinarstvo i izabrana domaća hrana. Prepustite se našim majstorima kuhinje i dozvolite da vas vrhunski uslužimo. 

Sve dodatne informacije možete saznati pozivom na broj +386 4 588 44 77; putem mejla na info@hitholidays-kg.si, kao i na sajtu http://hitholidays.si/sr/

foto: hitholidays.si/sr

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno