Na odmoru
11.06.2014.

Izaberite svoj brod i krenite na put iz snova

Krstarenje znači - odmor, rekreaciju, igru, kulturu, gastronomski užitak, nova poznanstva, jedinstveno iskustvo. Na ovo izuzetno putovanje svakako krenite s decom i s njima podelite taj nezaboravan doživljaj. Na brodovima “Costa” sve je podređeno zadovoljstvu različitih generacija

Leto, more, nebo, ptice, putovanje. Kako to dobro zvuči...

Ukoliko volite putovanja i želite da obiđete svaki kutak na planeti Zemlji, onda se spremite i zaplovite luksuznim brodovima i uživajte u komforu, luksuzu i još neotkrivenim predelima. Malo koji oblik putovanja pruža toliko raznolikosti i lepote kao krstarenje brodom. Zato posetite sajt turističke agencije „Carpe Diem Travel“, uhvatite dan i krenite na put!

Ime sa tradicijom, njima se veruje

Naš savet je da izaberete neki od 18 brodova kompanije „COSTA”, najveće italijanske grupacije u turizmu, sa sedištem u Đenovi. Brodovi “Costa” plove pod italijanskom zastavom po Mediteranu, Severnoj Evropi, Baltiku, Karibima, Srednjoj i Južnoj Americi, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Dalekom Istoku, Indijskom okeanu...

Kompanija “COSTA” nastala je kao trgovačka brodarska kompanija 1924. godine kada se porodica Kosta počela baviti prevozom maslina i maslinovog ulja. Od 1948. godine napuštaju trgovinu i orjentišu se na turizam. Danas je “Costa Crociere” deo velike grupacije “Carnival Corporatio”, zajedno sa brodarima “Holland America”, “Carnival”, “Princes Crusies”, “The Yachts of Seaborn i Cunard”.

Zamislite sebe između neba i mora

Zamislite sledeći prizor – na palubi ste luksuznog broda, plovite otvorenim morima i okeanima, gledate zalaske sunca na pučini i zvezdano nebo. Cena koju ste platili za ovaj užitak uključuje smeštaj u kabini, pun pansion, zabavne i rekreativne sadržaje, posete različitim destinacijama...

Vlasnici kompanije „COSTA”, Italijani, nacija pesnika, moreplovaca i svetaca, sve je na brodovima podredila eleganciji, stilu, veri u lepotu uz tradicionalno gostoprimstvo. Ovde srce govori, tako da se i ture zovu “Zemlja vikinga”, “Severne prestonice”, Kraljevstvo svetlosti, Veličanstveni gradovi Baltika, Put na istok, “Sunčana ostrva”, “Iznad stubova”, “Herkula”, “Drevni Mediteran”, “Očaravajući Bosfor”, “Plava boja lavande”, “Belina starih gradova”, “Burgundsko crveno”, “Tropske boje”, “Tropski mirisi”, “Magični Karibi”, “Hiljadu i jedna noć”, “Put za južnu Ameriku”,...

Dane možete ispuniti najrazličitijim aktivnostima ili se jednostavno opustiti pored brodskog bazena. Ono što ovakva putovanja čini jedinstvenim jeste to da zaspite sa pogledom na jednu destinaciju a probudite se na drugoj, a da pritom kofere samo jednom spakujete i raspakujete.

- Sva putovanja, letovanja i druženja imaju svoje čari, ali krstarenje je daleko više od toga. Tu si sam pred veličanstvom prirode, između pučine i neba, lagano kliziš, duboko udišeš predivan vazduh, bilo u svitanje dok džogiraš palubom, bilo preko dana u žamoru raznih dešavanja, bilo uveče šetajući s jedne na drugu palubu i birajući da li ćeš večeras u pozorište, na društvene igre, časove plesa, bazen ili masažu. Od svekolike lepote i uživanja jedino je lepše to što si okružen svojim najmilijima i što delite te izuzetne trenutke – objašnjava Miroslava Ješić, direktorka Turističke agencije „Carpe Diem Travel“.

S obzirom na raznolikost klijentele koja bira ovakav vid putovanja, kaže naša sagovornica, na brodu se mogu upoznati ljudi iz najudaljenijih zemalja sveta i različitih starosnih dobi. Svi oni na „COSTINIM“ brodovima dobijaju prvorazredni tretman 24 sata dnevno. U prilog tome govori i podatak da „COSTA“ ima 98 odsto zadovoljnih putnika.

Posebni programi za decu i tinejdžere

Porodice s malom decom su česti gosti na „Costinim“ brodovima jer roditelji mogu da se sasvim opuste znajući da su im deca na sigurnom. Na svim „COSTINIM“ brodovima prisutni su animacijski timovi koji su stručno osposobleni da brinu o najmlađima.
- Krstarenje brodom je jedno od retkih mesta gde vam nude da se postaraju za vašu decu po ceo dan, kroz uključenje u razne društvene igre i aktivnosti. Ne zna se kome je lepše. Sve je poseban doživljaj i iznad svega svima je sve pristupačno – ističe Miroslava Ješić.

„Fun@Sea“ je poseban program rada s decom koji je prilagođen njihovim godinama:

*MINI KLUB je namenjen deci od 3 do 6 godina

Posetiocima MINI KLUBA na raspolaganju su raznovrsne igre, zabava uz umetničko oblikovanje i izražavanje, maskenbali...
*MAXI KLUB je namenjen školarcima od 7 do 11 godina. Sadržaji ovog kluba prilagođeni su njihovim interesovanjima.

*TEEN JUNIOR CLUB je idealno mesto za malo starije klince i klinceze – one od 12 do 14 godina koji će se sa svojim animatorima pretvoriti u opasne gusare i tražiti skriveno blago, takmičiti se u mini olimpijskim igrama, vežbati dečji aerobik, trčati, igrati zabavne dečje igre.

*TEEN CLUB je namenjen tinejdžerima od 15 do 17 godina
Sportske i fitnes aktivnosti, igre i organizovani turniri, mađioničari, ples u brodskom disku...samo su neke od aktivnosti za stariju decu.
Gotovo na svim „COSTINIM“ brodovima mogu se smestiti četvoročlane porodice u kabinama, dok se za one s više dece, na brodovima na kojima je to moguće, predlažu kabine koje su spojene vratima. Na taj način i roditelji i deca imaju udoban smeštaj.

Činjenice zlata vredne

Ovo mame i tate moraju da znaju:

*Sa dve odrasle osobe u kabini, dvoje dece mlađe od 18 godina imaju gratis pun pansion / plaćaju samo lučke takse, 50% napojnice i piće
*Za 6 dana, obilazak 3 zemlje uz vrhunski konfor, pun pansion,.... 249€ po osobi, ne zaboravite- deca do 18 godina ne plaćaju pansion
*Polasci su iz Savone kraj Đenove, Venecije ili neke druge destinacije
Više o krstarenjima koje je za vas pripremila agencija Carpe Diem možete pogledati OVDE

Poštovani putnici,
zahvaljujemo na vremenu koje ste odvojili da se upoznate sa našim programima putovanja.
Carpe Diem Travel d.o.o. je privatna turistička agencija, mala, ali odabrana ekipa.
Misija   je da svojim gostima pružimo visok kvalitet usluge, nezaboravne doživljaje, upoznamo ih sa kulturno-istorijskim i zabavnim sadržajima kraja u koji putuju.
Sedište agencije je u TC City passage u Beogradu.
Tel.011-7700-245, 062-262-278
Rado Vam stojimo na usluzi i svako dobro želimo!


 

 

 

Specijalna letnja ponuda „Dunav osiguranja“
Od 5. juna pa do 15. septembra, „Dunav osiguranje“ nudi posebne uslove prodaje paketa putnog i putničkog zdravstvenog osiguranja.
Osiguranicima koji zaključe ugovor o putničkom zdravstvenom osiguranju za poslovna ili turistička putovanja u inostranstvo koja u kontinuitetu ne traju duže od 30 dana odobrava se popust od 10 odsto na premiju.
Dodatne pogodnosti:
-   deset odsto popusta na cenu međunarodne karte osiguranja, tako da zelena karta košta samo 1.800 dinara
-   petnaest odsto popusta na premiju osiguranja pomoći na putu, s početkom trajanja osiguranja u akcijskom periodu
-   petnaest odsto popusta na premiju osiguranja kuće ili stana i stvari u domaćinstvu, s početkom trajanja osiguranja u akcijskom periodu.
  Kontakt centar Dunav osiguranja 0800-386-286.

Celokupan tekst o pogodnostima kompanije Dunav pogledajte OVDE
 

foto: superodmor.rs, winefine.org, internetsvastara.com, krstarenja.org

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno