Iz ugla porodice
24.10.2013.

Putovanje - IZ UGLA NAŠE PORODICE

Porodično putovanje - IZ UGLA NAŠE PORODICE

Dragi roditelji, svi vi koji ste u istom sosu kao i mi, samo da vas obavestimo da otvaramo novo poglavlje u okviru porodičnog putovanja - IZ UGLA NAŠE PORODICE.
To je baš ono koje naša porodica planira da realizuje u sopstvenoj režiji. Mi odlučimo gde želimo da idemo određenog trenutka, pronađemo mesto gde ćemo da odsednemo, destinacije koje želimo da obiđemo.  Kad kažem MI, mislim na nas četvoro-mene, kao organizatora (nisam prepotentna, ali stvarno neko mora da se uhvati u koštac sa tim nedaćama), mog supruga kao fotografa, vozača i ponekad prećutne podrške, i naše dece, zamorčića koji se ne bune, jer su putovanja predviđena za njihovo i naše zajedničko uživanje.
Tih putovanja je i ranije bilo, uglavnom jednodnevnih poput ekskurzije, ali kako svi zajedno rastemo, shvatamo da letovanje i zimovanje su uvek predvidljiva varijanta i da je nama potrebno nešto više. Još ako to nešto možemo da realizujemo makar jednom u dva meseca, onda smo spremni da postanemo pravi avanturisti i naravno naše skromno iskustvo prenesemo VAMA, jer nikad se ne zna šta donosi novi dan.
Ne znam koliko ćemo uspeti u našoj zamisli, jer je naša, kao i većina drugih porodica sa puno obaveza, što školskih, što onih sportskih, još više radnih. Možda malo štrčimo od ostalih jer nemamo standardne poslove. Radimo uvek prvu i polovinu treće smene da bi smo realizovali sve što smo zamislili. Ustajemo oko 6,30 sati, ležemo posle ponoći, ali zato subotu uglavnom ne damo nikome, sem ukoliko opet neki haos ne naleti. Zbog svega ovoga, ona što je organizator, odlučila je povremeno da bude i dobrotvor za svoju porodicu.
U toj zamisli započinje ova druga – putovanje koje daje snagu. Nekad je to skok do rodnog grada gde smo uvek u varijanti “All inclusive sa 5*”, nekad je to pod šatrom, jer taj doživljaj to zahteva. Jedno je bitno, da smo svi zajedno i da zajedno uživamo u novonastalim situacijama.
Da se razumemo, to ne znači da, ukoliko smo u prilici, suprug i ja nećemo realizovati jednom godišnje i putovanje za našu dušu. Jer, pre nego što smo postali porodica, bili smo samo nas dvoje i na tome uvek insistiram.
Bilo kako bilo, mi smo spremni da prenesemo svoje utiske, iskustva i drago nam je ako se odlučite da nas pratite u toj zamisli.
Ako koji redak vašeg iskustva podelite sa nama, eto dvostukog zadovoljstva.
Ok. Krećemo, jer baš ovog vikenda smo realizovali posetu Akvapolisu u Segedinu i Jelen salašu na Paliću pa želim što pre te utiske da podelim sa vama.
A te redove pišem u prvom porodičnom putovanju IZ NAŠEG UGLA.

 

slika:ugledmagazine.blogspot.com,
footage.shutterstock.com,nurulapriyanii.wordpress.com

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno

06.
Feb
2018
Iz ugla porodice
15.
Sep
2017
Iz ugla porodice
30.
Jul
2017
Iz ugla porodice