Putovanje
28.08.2019.

Postoje ulaganja za kojima nikada niko nije žalio kad su propala

Pre samo nekoliko dana na društvenim mrežama se pojavilo pitanje zabrinute žene sa Malte koja je ugostila svoju prijateljicu i njenu dvogodišnju ćerku. Dete je povredilo oko igračkom Pepa Praseta, mama je zaboravila ili izbegla da uplati putno zdravstveno osiguranje, pa sada traži način da to učini retroaktivno kako bi mogla da pokrije troškove lečenja.

Mamu je, kako to obično biva, većina ljudi koja o njoj i njenoj situaciji ne zna ama baš ništa, žestoko izvređala nazivajući je nemarnom, neodgovornom i škrtom jer je štedela na rođenom detetu, a od toga koristi nema niko – ni žena koja traži rešenje za svoj problem, ni oni koji likuju. Ne znamo da li ona plaća danak neiskustvu, jer joj je ovo prvo dete i prvo putovanje van zemlje s njim, ili je do sada „bacala“ pare za osiguranje koje nikada nije morala da iskoristi, ali znamo da joj se ovakva greška više neće desiti.
S jednim od brojnih komentara ne možemo da se ne složimo...
„Svako ko je imao novac da negde otputuje, imao je makar još toliko koliko košta osiguranje“ jer se deca relativno često razboljevaju i povređuju. Uglavnom ih muče stomačne tegobe i povišena temperatura koja ume da se javi tek tako, preko noći, ali ne treba isključiti ni alergijske reakcije, zubobolje, gušobolje, opekotine od meduza, pa čak i ovako neverovatne povrede od igračaka ili neke daleko gore i po život opasnije. Knjižica vam u Grčkoj, koja je najčešća turistička destinacija porodica s decom, ništa neće vredeti, a para, naročito pred kraj letovanja, obično ne ostane mnogo.
Ne žele deca da se razboljevaju, niti bi radije provodila vreme u apartmanima nego na plaži, ali to se dešava. Uostalom, medicinska pomoć može da zatreba i vama. Odlazak lekaru u stranoj zemlji nije jeftin i zbog toga treba unapred razmišljati kako da se nadoknadi taj trošak, ako bude neizbežan. Zato je tu vaš i naš prijatelj „Dunav osiguranje“ koji do 30. septembra nudi brojne pogodnosti. Dodatne informacije o njihovoj kompletnoj ponudi i putnom zdravstvenom osiguranju kompanije potražite OVDE.
Promo tekst
Foto: Dunav osiguranje, danieladimitrova-ddimitrova-pixabay

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno