Putovanje
12.06.2019.

Pre polaska na put morate da uradite nešto mnogo važno

„Dunav osiguranje“ pripremilo je za predstojeću turističku sezonu brojne pogodnosti pri zaključivanju polise putnog zdravstvenog osiguranja, putnog osiguranja, kao i za još neke usluge. Od 1. juna do 30. septembra, ova kompanija pri ugovaranju putničkog zdravstvenog osiguranja, odnosno paketa putnog osiguranja, odobrava značajne popuste.

Na premiju putničkog zdravstvenog osiguranja za poslovna i turistička putovanja u inostranstvo koja u kontinuitetu ne traju duže od 30 dana odobrava se popust od 10%.
Na premiju paketa putnog osiguranja, ukoliko se zaključuje samo osnovno osiguravajuće pokriće (putničko zdravstveno osiguranje, osiguranje od posledica nesrećnog slučaja – nezgode, i osiguranje od građanske odgovornosti), odobrava se popust od 15%.
Na premiju osiguranja u slučaju ugovaranja jednog ili oba dopunska pokrića (osiguranje od otkaza putovanja i osiguranje prtljaga) odobrava se popust od 20% popusta. Ovi popusti primenjuju se za poslovna ili turistička putovanja u inostranstvo koja u kontinuitetu ne traju duže od 90 dana.

Uz ove pogodnosti, osiguranici/ugovarači koji zaključe ugovor o putničkom zdravstvenom osiguranju, odnosno paket putnog osiguranja, imaju priliku da koriste i dodatne komercijalne popuste:
* Kupovina međunarodne karte osiguranja po ceni od 1.800 dinara ukoliko u akcijskom periodu zaključi osiguranje pomoći na putu, uz osiguranje od auto-odgovornosti.
* 30% komercijalnog popusta na premiju osiguranja pomoći na putu ukoliko je početak trajanja osiguranja u akcijskom periodu.
* Zaključenje kratkoročne polise kombinovanog osiguranja domaćinstva za period trajanja godišnjeg odmora po specijalnoj ceni putem paketa „Letnja čuvarkuća“, ukoliko je početak perioda pokrića u akcijskom periodu.

Dodatne informacije o putnom zdravstvenom osiguranju kompanije „Dunav osiguranje“ potražite OVDE.
Promo tekst
Foto: Dunav osiguranje,weiqi-xiong-unsplash-opt

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno