Putovanje
18.02.2019.

Planirajte letovanje

Iduće nedelje pod kupolama Beogradskog sajma, od 21. do 24. februara, na 41. Međunarodnom sajmu turizma, pod sloganom „Leto je bliže nego što mislite“, okupiće se turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije, osiguravajuće kompanije, međunarodni tur-operatori da vam predstave svoju najbolju ponudu. Aranžmani će, obećavaju, biti bolji nego ikada do sada, a popusti i pogodnosti takvi da nećete moći da odolite.

Ljubitelje putovanja očekuje 1.200 izlagača, od čega 300 inostranih iz 50 zemalja, brojne atraktivne i egzotične destinacije, interesantan i šarolik program na štandovima, first minute aranžmani za predstojeću turističku sezonu i popusti do 50 odsto. Kao i do sada, agencije će u ponudi imati sve – od letovanja u Grčkoj u maju za samo 40-ak evra, do luksuznih krstarenja i egzotičnih destinacija za koje treba izdvojiti nekoliko hiljada evra za dan.

Turistički radnici računaju da će, kao i prethodnih godina, najveće interesovanje vladati za Grčku koja je tradicionalno najčešći izbor za odmor naših građana, kako zbog predivnih plaža, tako i zbog povoljnih cena, barem kada je reč o smeštaju u apartmanima i u predsezoni. Primera radi, deset noćenja u Olimpskoj regiji od kraja maja do prvih dana juna može da se nađe za samo 50 evra, a u cenu je uračunat i prevoz. I letovanje u hotelima koje se rezerviše ovih dana može biti znatno povoljnije, tako da deset polupansiona može da se nađe za 500 evra, a deset noći sa doručkom za 300 evra. U oba slučaja u cenu je uračunat i avionski prevoz.

U predsezoni posebno su povoljne cene za turske hotele. Tako desetodnevni ol-inkluziv aranžman u hotelu sa četiri zvezdice sredinom juna košta 499 evra, a porodice sa decom do 7 i 13 godina za njih plaćaju samo avionske karte. Očekuje se da će ove godine letovanje u Bugarskoj, koja je zemlja partner Međunarodnog sajma turizma 2019, biti ponuđeno po posebno povoljnim cenama. Na najvećim iskušenjima biće oni sa nešto dubljim džepom jer su mnoge agencije za njih pripremile posebno atraktivnu ponudu kojoj zamerku neće naći ni najzahtevniji putnici.

U koju god kategoriju turista spadali, postoji nešto što ne smete da zaboravite a to je putno zdravstveno osiguranje.Ono vam neće pomoći da izbegnete povredu i bolest, ali će vam pružiti sigurnost koja je neophodna svima, a naročito porodicama sa decom. Putničko zdravstveno osiguranje Kompanije „Dunav“ obezbediće vam bezbrižno letovanje. U saradnji s prestižnom međunarodnom asistentskom kućom Kompanija „Dunav“ obezbedila je usluge medicinske asistencije i pokriće neophodnih medicinskih troškova u celom svetu, 24 sata dnevno, 365 dana u godini, a osiguranici mogu biti lica do navršenih 85 godina života.
Izaberite rutu s prijateljem na putu!

Promo tekst
Foto: stefan-schweihofer-stux-pixabay

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno