Putovanje
11.03.2016.

Pozivamo vas na šarene avanture u Kranjsku Goru!

Doživite poslednje zimske radosti na skijama, u pratnji prijatnog sunca u martu sa posebnom ponudom BOOM GODIŠNJEG ODMORA! U mesecu martu palo nam je dovoljno snega, koji omogućava produženje skijaške sezone do kraja meseca marta. Šaljemo vam slike od 4.3.2016!

Povoljne cene ski-pasova na recepcijama hotelâ, popusti na pozajmljenu opremu, pristup bazenima i još mnogo toga. Boom! 

Na raspust u najbolji skijaški hotel u Sloveniji!

Jedan od retkih hotela, gde iz njega izlazite direktno na skijalište. Skok iz skijališta do bazena gde se možete opuštati sa pogledom na skijalište. Izvanredne wellnes usluge i puno dogadjaja na Snežnoj plaži...

Sve to u hotelu Ramada Resort Kranjska Gora (ex. Larix!) koji je već treću sezonu zaredom izabran za najbolji skijaški hotel u Sloveniji na World Ski Awards 2015.

Early booking  prolećne i letnje ponude!

Pogledajte ostatak prolećne i letnje ponude i iskoristite specijalne »early bird« ponude. Nudimo vam 10% popusta za pakete Doživljaji Kekeca i Ljetno osvježenje za rezervacije do 31.3.2016.

Novost u Sloveniji – glečer wellness

U dubini ispod hotela Špik nalazi se zaleđena voda koja je do ovog leta bila netaknuta među slojevima zemlje. Zbog njenih lekovitih svojstava, hoteli Hit Alpinea Kranjska Gora počeli su je koristiti u svojoj ponudi. Opuštanje u vodi iz zaleđenih jezera, koja je zbog svojih prirodnih svojstava melem za telo, novost je u Sloveniji. Ta ledena voda ne kruži ekosastavom poput drugih voda, već netaknuta leži duboko u zemlji gotovo 1000 godina. 

Bogata elementima u tragovima, s idealnim odnosom kalcijuma i magnezija (2:1) i neutralnom pH vrijednošću, pokazala se lekovitom u tretiranju raznih bolesti. Područje Kranjske Gore nudi širok spektar mogućnosti za aktivan odmor i u svako godišnje doba predstavlja idealnu destinaciju za uživanje u nezaboravnim trenucima. 

promo tekst
foto: https://www.hit-alpinea.si/

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno