Putovanje
15.02.2016.

Idemo na skijanje u Kranjsku Goru!

Čarobno selo pod Alpima vas poziva na potpune zimske doživljaje! Svojom okolinom pruža brojne mogućnosti za nezaboravan odmor tokom cele godine, a još uvek ostaje najprepoznatljivija po skijanju, takmičenjima i priredbama u zimskoj sezoni.

I ove godine će biti u centru svetskih sportskih događanja, jer će ugostiti već 55. kup Vitranc i skijaške skokove u Planici. Sportska događanja će tokom cele zime dopunjavati raznovrsni prateći program (od koncerta velikih zvezda zabavne muzike, večernjih zabava, raznovrsnih radionica za decu pod rukovodstvom naših animatora do romantičnih šetnji uz baklje ili oprobavanje sreće na automatima za igru.

U hotelima Hit Alpinea (Kompas, Špik i Alpina), Ramada Resort Kranjska Gora i Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora, koji su uglavnom locirani neposredno uz skijalište, za ovu zimu pripremili su cenovno povoljan pakete. Smeštajnu ponudu dopunjuje široki spektar welness usluga. Čak četiri wellness centra su u sklopu hotela. Tako možete da zaplivate u nekom od bazena, zagrejete se nakon celodnevnog skijanja u nekoj od sauna ili se prepustite spretnim rukama maserki.

Tako će i skijaši naći nešto za sebe, kao i oni koji se ne predaju uživanjima na zavejanim padinama.

Doživite Kulinarsku stazu, popijte koktel u Eskimskom selu ili ulovite sunce na Snježnoj plaži, doživite Glečer wellness, skijajte ispod Vitranca i… samo UŽIVAJTE! 

Boom odmori: 2 x polupansion već od 82 €.

Više o ponudi Hit Alpine-a pogledajte OVDE

foto:hit-alpinea.si

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno