Blog
30.09.2015.

Tata i sin, skockani kao na filmu!

U samo par dana promenilo nam se vreme. Još prošlog vikenda bili smo sa decom u Aquaparku, uživali u toboganima i talasima, a ovog sedeli uz društvene igre u toplom domu.
U školama mališani uveliko pišu teme o jeseni, a kiša nas podseća da se polako pripremamo za hladno vreme, kratke i sumorne dane.
Svašta smo preživeli u ovom septembru mesecu koji se polako završava. Neki su po prvi put započeli druženje sa drugarima u vrtiću, drugi polazak u prvi razred. Svi zajedno i kupovinu knjiga i kompletnog pribora za školu. Krenule su i školice sporta, jezika, slikanja. Sve je to udar na naš roditeljski budžet. I novi ranac i pernica, i garderobica i obuća. Težak bude ovaj mesec za roditelje, bake i deke koji bi da obraduju svoje unuke. Osmaci već maštaju o ekskurzijama, maturi, velikim zadacima koji ih očekuju i prelepim trenucima detinjstva koje će zauvek pamtiti. A roditelji će im to omogućiti na sve načine.
Nije samo septembar toliko jak  i zahtevan, nego posle raspusta nam s njim dolaze nove brige, ocene, troškovi, planovi.
Krenula je i sezona svadbi i slavlja, pa smo i euforični, veseli, probirljivi. Svi jurimo po prodavnicama neki novi modni detalj, da skockamo sebe i mališane. Biti drugačiji, skrenuti pažnju. Mi Srbi polažemo mnogo na garderobu, brend. Nije nam teško da obilazimo radnje, i biramo najbolje za sebe. Valjda u kupovini nalazimo i spas i utehu i zanimaciju i provod.
Ovih dana upoznala sam jednu mamu stomatologa koja nema posao u struci, ali je dovoljno vredna da svojim veštim rukama napravi prelepe tregere i leptir mašnice za male dečake i devojčice, pa tako skockani krenu na bilo koji događaj. Nije to običan lastiš kakav se nalazi u kineskim radnjama, ovo su ozbiljni modni detalji, u koje je utkano puno ljubavi, mašte i ideja. I što je dobro, nije za jednu priliku.
Kako podržavam svu kreativnost mladih ljudi, Milenini tregeri i leptir mašne od sutra će se prodavati na štandu Dečjeg sajta, baš kao i na sajtu. Drago mi je da nam se obratila putem FB stranice, da nam se njen rad dopao.
Drago mi je i da je prva maloprodaja sa kojom sarađuje baš  naš štand u Ušće Shopping centru.
I dok ovo pišem ne silazi mi osmeh sa lica. Lep je osećaj kada nekom pružite šansu ili sa ovog stanovišta, kada Vam se šansa pruži. Svi mi samo taj momenat u životu čekamo da dobijemo krila. Nadam se da će svako od nas biti u prilici da kod sebe istu prepozna. I naravno, iskoristi.
Za sve one koji bi da uživaju u Mileninim tregerima i leptir mašnama, evo kompletne ponude OVDE

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno