Nešto sasvim lično
08.11.2016.

Napunili smo četiri godinice!

Divan nam je dan, i to četvrti rođendan naše male družine!
Da, male družine,ali odabrane, koja uspešno radi na postojećim i razvija nove ciljeve.

U vreme kada se na sva zvona priča o pokretanju preduzetništva, mi baš spadamo u ta mala porodična preduzeća koja treba da budu zdrava ekonomija našeg društva. Radujemo se svakom malom uspehu kao da niko nikad veći nije postigao. Radovali smo se na samom početku nagradi Eneca i kompanije Philip Morris za ideju projekta, dali su nam krila. Več naredne godine, Udruženje poslovnih žena jnam je uručilo priznanje "Žena zmaj" za pokretanje biznisa. Dali su nam nadu da smo na dobrom putu i da treba da istrajemo.
Ona druga priznanja svakodnevno dobijamo od naših korisnika, njihovo zadovoljstvo nam je najvažnije. Pišemo o temama bitnim za odrastanje mališana, jer smo i sami roditelji, podelimo po koju kartu za pozorište u Kragujevcu, Nišu, Kruševcu, Beogradu jer nam je bitno da nam se deca kulturno uzdižu. Pišemo o zdravoj ishrani dece, kreativnom druženju. Na sajtu sve više novih artikala dostupnih za svačiji džep.
Posebno smo ponosni što od februara održavamo besplatne radionice za trudnice iz Beograda. Želja nam je da i u druge gradove dođemo i pričamo o uspešnom dojenju. Do sada smo preko 350 trudnica ohrabrili na uspešnom putu roditeljstva i dojenja dece. svakoj od njih poklanjamo popust na kompletan bebi program na sajtu. Naši prijatelji radionice ih obraduju ponekim poklonom, vaučerom za prolsavu rođendana. Ponosni smo i na činjenicu da su u našem timu mlade mame, da su nam deca dnevna obaveza i zadovoljstvo, da nastupamo sa krajnje ličnog aspekta zastupamo sve roditelje i svu decu.
Ponosni smo što nismo obična online prodavnica, već usko specijalizovana, namenjena svima koji vole po neko dete.
Ponosni smo i što posedujemo mali štand u Ušće shopping centru, opremljen ljubavlju za najmlađe.
Ponosni smo i na izložbeni salon u Ustaničkoj 127a, koji svakodnevno posećuje sve više mama i tata,baka i deka, i svi oni koji traže dobar i lep poklon za nekog mališana kod nas i u inostranstvu.

Kad se okrenemo, proletele su ove četiri godine, a mi svakodnevno osećamo da još mnogo toga treba da uradimo. U glavi nam se vrzmaju novi projekti koji čekaju svoj pravi momenat.
Ide sve nekako svojim tokom, polako, kao što život zapoveda. Na celom našem putu najbitnija karika je tim koji raste, razvija se. Naša želja da budemo posebni ne jenjava, a ono što prija je prepoznavanje na koje smo ponosni.
Nismo slučajno odabrali da nam baš vi budete posetioci na sajtu, na štandu, radionicama. Vi nam trebate da zajedno gradimo neko bolje mesto za naše mališane, a ja sam vam zahvalna što svoje slobodne trenutke podelite sa nama, poštujući naš rad.
A kako se oni kojima smo namenjeni kad  slave rođendan najviše obraduju igračkama, odlučili smo da za naš rođendan mi vas počastimo. Ceo mesec 10% popusta na igračke. Da se na vreme pripremimo za predstojeće praznike, jer kao što mene kod kuće najviše raduje osmeh moje dece, znam da su  osmesi vaših mališana ono na čemu insistirate.

Uživajte uz nas i sa nama!
Živeli!
 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno