Moj dom
11.10.2019.

Kaže se da je pas najbolji čuvar kuće, ali nije. Postoji mnogo bolji

Iako se Miholjsko leto odužilo, pa još uživamo u netipično visokim temperaturama za ovo doba godine, jesen i zima nas neće mimoići. Za desetak dana počeće kiše, vetrovi, a ubrzo potom i sneg, uobičajene vremenske prilike kojima se ne radujemo jer i te kako umeju da nam zaborčaju život i da nam poremete život u istoj meri kao bilo koja havarija u domaćinstvu na koju ne možemo da utičemo.


Ako ne znate kakva je veza između havarije i oluje, nadajte se da to nikada nećete saznati na teži način. Kao što nikad ne znate da li će komšiji koji živi iznad vas da pukne cev u kupatilu i poplavi vam čitav stan i da li će na vašem spratu izbiti požar i ostaviti vas bez onoga što ste sticali čitavog života, tako ne znate da li će oluci, pod teretom kiše, snega i trulog lišća, procureti i uništiti spoljašnje zidove vašeg životnog prostora.


I nisu samo oluci problem. I na krovu mogu da nastanu pukotine, da voda procuri, da vam pečurke izrastu po plafonu. Nevolja je i ako živite na nižim spratovima, jer visoka stabla, u toku oluje, mogu da vam polupaju stakla na prozorima ili, što se još češće dešava, da se u vašem stanu stvori čep u kanalizacionom odvodu koji kreće s vrha zgrade. Mogućnosti za nastanak štete su beskrajne, naročito ako se havarijama doda rizik od provale i provalne krađe koje su učestale poslednjih godina.


Ako niste spremni za sve ovo, a pošteno rečeno, nije niko, razmišljajte unapred i poštedite sebe dodatnih nevolja. Sačuvajte svoje nerve, svoju imovinu i miran san. Jednostavnije je nego što mislite, dovoljno je da uplatite kombinovano osiguranje domaćinstva – „Čuvar kuće“ kompanije „Dunav osiguranje“.
Ono vam pruža osiguravajuću zaštitu od standardnih, iskustveno najfrekventnijih rizika, koje mogu pogoditi jedno domaćinstvo i to: požara, udara groma, oluje, grada, eksplozije, pada letelice, manifestacija i demonstracija, udara sopstvenog motornog vozila u osigurani građevinski objekat, izliva vode iz instalacija, provalne krađe i razbojništva, loma stakla i loma instalacija.
Dodatne informacije potražite OVDE.
Promo tekst
Foto: Dunav osiguranje, protechpropertysolutions.co.uk, protechpropertysolutions.co.uk, freshtakefamily.com

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno