Moj dom
05.09.2019.

Poštedite sebe neprijatnih iznenađenja i zaista velikih troškova

Lekari kažu da je hladan tuš zdrav i dobar za organizam, ali to ne važi za onaj figurativni koji većinu nas brutalno vraća u realnost negde krajem avgusta i početkom septembra, kad se završi odmor i kad nam se na leđa navale obaveze i troškovi. Preživeli smo nabavku udžbenika, dela pribora i opreme (hvala dedi i tetki), kao i kupovinu najneophodnije obuće i odeće jer su deca (gle čuda) prerasla sve što su nosila proletos, a sad nam sledi sabiranje svih predstojećih izdataka.


Ako je baka i vama ostavila u amanet recepte za zimnicu i parolu „za moju decu i moju porodicu samo najbolje“, spremite se za ozbiljan trošak. Možda će vam zalihe ajvara, džemova, turšije i ostalih đakonija na kraju ispasti i jeftinije nego da trčite u supermarket, nije lako odjednom izdvojiti toliko para.
No, da je zimnica jedini veliki izdatak, ne bi bilo toliko strašno, ali najčešće nije, posebno u porodicama s više dece.


Pored izdvajanja za jesenju i zimsku garderobu, makar za klince, većina porodica u ovom periodu sigurno ima barem još neki veliki trošak poput zamene sve četiri gume od nekih dvadesetek hiljada, registracije automobila u rasponu od 25.000 do 35.000 dinara, kumstva kod prijateljice iz detinjstva, dečji rođendan, promenu bojlera koji je nedavno počeo da curi ili možda popravku veš mašine kojoj je davno istekla garancija...
Zapravo, nikome od nas ne treba nikakav dodatni izdatak, a posebno ne neka havarija u domaćinstvu, ali na to uglavnom ne može da se utiče.


Nikad ne znate da li će komšiji koji živi iznad vas da pukne cev u kupatilu i poplavi vam čitav stan, da li će vam neko obiti stan dok ste na poslu, da li će na spratu izbiti požar i proširiti se i da li ćete ostati bez svih svojih stvari.
Ako niste spremni za sve ovo, a pošteno rečeno, nije niko, razmišljajte unapred i poštedite sebe dodatnih nevolja. Jednostavnije je nego što mislite, dovoljno je da uplatite kombinovano osiguranje domaćinstva – ćuvar kuće kompanije „Dunav osiguranje“.
Dodatne informacije potražite OVDE.
Promo tekst
Foto: final.builderall.net, abacuswealth.com, dunav osiguranje

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno