Potrebno je:
ZA PRVU KORU: 600 g mlevenog keksa, 2 dl đusa, 100 g čokolade, 1 margarin, 200 g šećera u prahu;
ZA DRUGU KORU: 600 g mlevenih oraha, 2 dl mleka, 1 margarin, 200 g šećera u prahu;
ZA TREĆU KORU: 1 l mleka, 3 pudinga od vanile, 1 margarin, 200 g šećera u prahu, 5 kašika šećera;
ZA UKRAŠAVANJE: 200 g šlaga
Priprema se 60 minuta
Mleveni keks prelijte đusom. Umutite margarin i šećer u prahu, pa dodajte natopljeni keks i istopljenu čokoladu. Sve dobro promešajte, te na tacni formirajte prvu koru. Za drugu koru orahe prelijte vrućim mlekom i dobro promešajte. Umutite margarin i šećer u prahu i dodajte orahe, mešajte dok se fil ne sjedini, pa njega ravnomerno rasporedite preko prve kore.
Za treću koru skuvajte puding u mleku sa šećerom i ostavite da se ohladi. Posebno umutite margarin i šećer u prahu, sjedinite ga s pudingom i rastanjite smesu preko druge kore. Ukrasite tortu umućenim šlagom.
foto: trebevic.net