Potrebno je:
ZA TESTO: 500 ml mleka, 2 šoljice kokosovog brašna, kocka kvasca, 1 kg brašna, 3 kašičice šećera;
ZA PREMAZIVANJE: 2 štangle čokolade, malo margarina, 2 kašičice mleka u prahu, 2 kašičice kokosovog brašna
Priprema:
Prokuvajte mleko s kokosovim brašnom i ostavite ga da odstoji, a potom ga procedite. Pomešajte mleko sa ostalim sastojcima za testo, pa mutite dok ne dobijete ujednačenu smesu. Ostavite testo da nadođe, te ga podelite na dva dela. Razvijte ih oklagijom i pomoću modli vadite kolačiće. Poređajte ih u margarinom podmazanu tepsiju i pecite na 150 stepeni 20 minuta. Otopite margarin s čokoladom, pomešajte s mlekom u prahu i kokosovim brašnom. Glazurom premažite kolačiće, pa ih pospite kokosovim brašnom.
foto: lepotaizdravlje.rs