Slatkiši
08.07.2014.

Čokoladne bombone

Potrebno je za 30 bombona

100 ml mleko, 500 g šećera, 250 g maslaca, 250 g mleka u prahu, 100 g kakaoa, seckani pistaći

Priprema

Stavite mleko i šećer da se kuvaju četiri minuta. Spustite maslac isečen na kocke i mešajte dok se ne rastopi. Sipajte mleko u prahu i kako, pa mešajte dok ne dobijete glatku smesu. Čokoladnu smesu razlijte u silikonske korpice, odozgo pospite seckanim pistaćima i ostavite da se prohladi. Zatim stavite u frižider da se stegne. Stegnute bombone izvadite iz korpica i poslužite. U bombone možete da stavite po oceđenu višnju iz slatka, parče oraha ili polutke lešnika.

foto:sweetgreenhr.blogspot.com

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno

03.
Feb
2018
Slatkiši
27.
Jan
2018
Slatkiši
20.
Jan
2018
Slatkiši