Porodični ručak
11.04.2014.

Prolećno varivo

Potrebno je
1 kg crvenog kupusa, 1 šargarepa, koren celera, glavica crvenog luka, čen belog luka, 500 ml paradajz sosa, so, biber, ulje
Priprema
Sitno seckan crveni luk propržite na malo vrelog ulja tako da postane staklast. Dodajte seckani beli luk, celer i šargarepu isečenu na listove. Sve zajedno dinstajte dodajući pomalo vode. Umešajte sitno isečen kupus, nalijte dve čaše vode i kuvajte dok kupus ne smekša. Kada je povrće skuvano, umešajte paradajz sos i začine po želji, pa kuvajte još pet minuta da se sve sjedini.


slika:gagasrce.blogspot.com

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno

26.
May
2019
Porodični ručak
19.
May
2019
Porodični ručak
12.
May
2019
Porodični ručak