Porodični ručak
12.10.2013.

Teleća džigerica u sosu od pečuraka

Teleća džigerica u sosu od pečuraka

Potrebno je
500 g teleće džigerice, 250 g pečuraka, 2 kašike brašna, glavica crnog luka, 200 g kisele pavlake, ulje, so, biber, pire od graška
Priprema
Džigericu isecite na krupnije komade, uvaljajte ih u brašno i propržite na vrelom ulju. Izvadite je i ostavite da stoji na toplom mestu. Na istoj masnoći propržite iseckani crni luk, pa spustite na listiće isečene pečurke. Kad ispari voda koju su pustile pečurke, umešajte pavlaku. Vratite džigericu i još malo dinstajte.

 

slike:b92.net, rostiljanje.com

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno

26.
May
2019
Porodični ručak
19.
May
2019
Porodični ručak
12.
May
2019
Porodični ručak