Porodični ručak
03.08.2013.

Neobični ćevap

NAŠ PREDLOG ZA NEDELJNI RUČAK

Neobični ćevap

Potrebno je
600 g teletine, 2 glavice crnog luka, 2 paradajza, 400 g pečuraka, 2 kašike ulja, peršun, so, biber

Priprema
Meso isecite na kocke, propržite ga kratko na vrelom ulju da sa svih strana porumeni, pa ga izvadite na tanjir. Iseckajte paradajz na kriške, luk na rebarca, a pečurke na listiće. Luk izdinstajte na ulju, dodajte pečurke, a posle pet minuta i paradajz. Začinite i ostavite da se krčka desetak minuta. Dodajte meso, dinstajte oko 20 minuta, zatim sve preručite alu-foliju, dobro umotajte. Stavite u rernu prethodno zagrejanu na 200 stepeni i pecite 20 minuta. Poslužite toplo, tako što ćete na stolu raseći foliju. Ćevap je najukusniji ako se jede s ražanim hlebom.

 

slika izvor: stil-magazin.com

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno

26.
May
2019
Porodični ručak
19.
May
2019
Porodični ručak
12.
May
2019
Porodični ručak