Školarci
31.03.2014.

Besplatna priprema za upis na fakultete i malu maturu

Kancelarija za mlade Starog grada i Udruženje „Krug dvojke” organizovali su projekat „Ulažem u budućnost”, u okviru kojeg će učenici završnih razreda sa ove opštine dobiti mogućnost da pohađaju besplatnu pripremnu nastavu za upis na fakultete i polaganje male mature za upise u srednje škole.
Predmeti koji obuhvataju pripremnu nastavu za upis na fakultete su: matematika, srpski jezik, engleski jezik, opšta kultura, biologija, crtanje i slikanje. Predmeti koji obuhvataju pripremnu nastavu za upis u srednje škole su matematika i srpski jezik. Časovi su namenjeni svim zainteresovanim maturantima beogradskih osnovnih i srednjih škola sa prebivalištem na teritoriji opštine Stari grad, a održavaće se vikendima, od 12. aprila do 14. jula. Edukovanje učenika iz željenih oblasti za upis na fakultete vrše stručni predavači koji poseduju dugogodišnje iskustvo sa pripremnom materijom za prijemne ispite. Ovo je treća godina održavanja projekta, a prethodne dve godine 95 odsto učesnika sa priprema je upisalo željene fakultete.
Svi zainteresovani osnovci i srednjoškolci, koji imaju prebivalište na teritoriji opštine Stari grad, mogu da se prijave putem online formulara u okviru sajta Kancelarije za mlade ili telefonskim pozivom na broj 011/7852-999, najkasnije do 9. aprila u 15 časova. Telefon je dostupan radnim danima od 9 do 15 sati.

slika:www.blic.rs

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno

06.
Mar
2024
Školarci
20.
Sep
2023
Školarci
05.
Sep
2023
Školarci