Školarci
07.08.2017.

NOVO! Otvorili smo "Đačko ćoše"

U Ušću nas nazivaju "Kišni kiosk". Ne možete da nas ne primetite ako ste već došli do bioskopa i dela posvećenog deci.


Za najmlađe uvozimo USA kišni brend Kidorable pa mališane po kiši često srećete kako nose naše bubamarice, žabice, vile, balerine, astronaute.... Viđate i 3D kišobrane koji razbijaju kišne oblake i prkose kapljicama. Opravdavamo kvalitetom i dizajnom naš slogan "Da deci kiša ne može ništa!"

Makar deo Kidorable programa preko cele godine nalazi se na štandu, ali kada dođe avgust mesec mi se pretvaramo, baš kao i ove godine u pravo "Đačko ćoše". Bude tu svega pomalo, od rančeva najpoznatijih brendova do pernica i pribora.


Našu celokupnu ponudu nismo mogli da smestimo na šest metara kvadratnih prostora pa smo odlučili da štand na II spratu Ušće shopping centra samo zagolica maštu, pomogne roditeljima prilikom izbora ranca po meri njihovog deteta i pokloni svakom mališanu raspored časova za školske i vanškolske aktivnosti.  

Ako na štandu ne nađete ono što tražite, ne brinite. Predlažemo da posetite naš izložbeni prostor u Ustaničkoj 127a, na Voždovcu. Oduševiće vas izbor i najbolja podrška i saveti za kupovinu đačke torbe.

Možda nećemo imati ono što ste zamislili, ali spremni smo i za te veoma retke situacije. Zajedno ćemo izlistati ponudu u našoj online prodavnici i naručiti artikal koji želite, i on će vam za nekoliko dana stići na kućnu adresu.
Nama je zadovoljstvo dece na prvom mestu, jer smo i mi roditelji, i zato vas pozivamo da svratite kad god vam treba nešto iz naše bogate ponude.

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno

06.
Mar
2024
Školarci
20.
Sep
2023
Školarci
05.
Sep
2023
Školarci