Predškolci
31.03.2014.

Igraonica Steluro na Lionu

Ove godine rođendan mlađe ćerkice  odlučili smo da proslavimo u jednoj novoj igraonici, na Lionu. Ne deluje ona pompezno, niti smo mi taj tip roditelja. Nama prija domaćinska atmosfera u kojoj se osećamo kao kod kuće dok sa svojim prijateljima slavimo bitne događaje.
Možda me je oduševila vlasnica, majka trojice dečaka koja nenametljivo priča o svom prostoru kreiranom s puno ljubavi. Svaki detalj je pažljivo biran, donji nivo u potpunosti namenjen mališanima kojima se u toku rođendana bave tri devojke, profesionalne vaspitačice. One animiraju mališane, organizuju ih tako da su svi oduševljeni, i deca i roditelji koji u posebnom prostoru uživaju sa svojim društvom. Nas matore opsluživali su šanker i konobar, baš onako nenametljivo. Tu su kad Vam zatrebaju.
Konfor Vam ne nedostaje. Nas je bilo 24 odraslih i otprilike toliko dece i sajno smo se družili. Svi smo bili u istoj prostoriji i mogli da ćaskamo, uživamo neopterećeni decom i brigom o njima.
Hranu smo sami spremili, jer nam tradicionalno bake učestvuju u pripremi rođendana, mada smo mogli da se odlučimo i za neku od njihovih all inclusive varijanti. Ono o čemu mi uvek vodimo računa je cena pića, jer može neko da nam prostor i besplatno omogući, ako su cene pića previsoke, najradije ćemo zaobići tu igraonicu. Kako se u Steluro igraonici i o ovome vodilo računa, nije nam trebalo mnogo vremena da donesemo odluku. Za dva meseca koliko postoji ovo divno mesto za decu, gotovo da nije bilo praznog termina. Jedan i najbitniji razlog je preporuka, na čemu su zahvalni rođendanlijama, a druga povoljne cene. Jer ukoliko postoji prazan termin u toku meseca, iskoristite njihovu LAST MINUTE ponudu.
Često mi se dok su deca bile bebe dešavalo da ponešto od bebi opreme zaboravim da ponesem. Ako i Vi imate ovaj problem, ne morate da brinete. U neverovatno čistom kupatilu, svega ima, zapravo ne znam čega nema, od pampersa, vlažnih maramica do krema za negu.
Steluro preko nedelje organizuje i kreativne radionice, pa mališani mogu da puste mašti na volju. Obično četvrtkom u popodnevnim satima uz prethodnu najavu po ceni od 350 rsd jedan roditelj pije kafu, dok dete sa drugarima stvara neverovatne kreacije uz sokić. Kreativno vreme mališana je ono što kao roditelj volim i na čemu insistiram.
Ne znam da li Vam je Steluro u kraju. On je na Lionu, pa je blizu i nama sa opštine Voždovac, i ovima na Vračaru, baš kao i njima na Zvezdari kojoj pripada. Pored rodjendaonice su i vrtić i škola, pa dece ne nedostaje.
Iskoristila sam poznantsvo sa vlasnicom Brankicom da dogovorimo popust za posetioce Dečjeg Sajta i to 30% za sve proslave radnim danima i vikednom. Ako Vam ovo zvuči primamljivo i ako Vas je naš tekst zaintrigirao, pozovite ih, posetite. Sigurna sam da će se i Vama dopasti, a o detaljima ćete se već dogovoriti. Mi Vam u mini galeriji prenosimo atmosferu sa našeg rođendana, a Vi napravite svoju pa nam pošaljite da ukrasi naš sajt. Što se same ponude igraonice tiče, možete je pogledati OVDE.
 

  

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno

28.
Feb
2024
Predškolci
02.
Feb
2024
Predškolci