Predškolci
14.12.2015.

Kako da vaši mezimci zablistaju na proslavi?

Vreme je proslava i gošćenja. Slave, Nova godina, Božić... Mame vole da svoje klince i klinceze obuku u svečanu garderobu i to može da bude veoma lepo i slatko. Ali to nije nimalo lak zadatak. Vaši mezimci ne mare za praznično modiranje, jer oni razmišljaju samo o jednoj stvari – kako da se igraju.

Ovo su praktični saveti koji će vam sigurno pomoći:

* Nikada ne insistirajte na tome da vaš mališan izgleda „tip top“, jer je ta bitka unapred izgubljena. Budite zadovoljni ukoliko svi odevni predmeti budu još uvek na detetu kada budete stigli u goste.
* Dete obucite neposredno pred napuštanje kuće. Samo tako postoji šansa da se haljinica ne izgužva ili pantalone ne isflekaju.
* Uvek sa sobom nosite i rezervnu garderobu. Tako će vaše dete duže biti „skockano“, a vama se pruža prilika da se pohvalite kako ono izgleda u još jednoj prazničnoj toaleti.
* Ne zahtevajte od deteta da obustavi svaku aktivnost kako bi što duže ostalo čisto i neizgužvano – to jednostavno nije fer.
* Ukoliko imate bebu, znate da je nemoguće da ona ostane čista i suva više od dva sata, prvenstveno zbog bljuckanja i balavljenja. Umesto da sa sobom nosite punu torbu sa presvlakama, nabavite portikle - koje će biti isto tako lepe kao i sama odeća, i u prazničnom stilu, tako da će vaša beba uvek biti u najboljem modnom izdanju.


* Sačuvajte čipkane haljinice i kravate samo za fotografisanje, a neka ostatak dana ili večeri vaši mališani provedu u garderobi koja je lepa, ali prvenstveno udobna.
* Ako vaša beba puzi, izbegavajte haljinice i duge suknje za devojčice, jer će im se uplitati među nožice i praviti probleme. Ukoliko baš želite da vaša princeza bude u punom sjaju, odaberite komplet sa pantalonicama, ili veoma kratku suknjicu u kombinaciji sa helankama.
* Ako ste roditelj predškolca, izbegavajte duboke kragne, preduge rukave, kravate i sve što bi moglo da završi u tanjiru ispred deteta, i sa flekama koje ćete kasnije morati da skidate. Ako baš insistirate na ovim detaljima, nemojte se mnogo nervirati ako se se desi baš ovo na šta smo vas upozorili.
* I ne zaboravite, dete je samo dete i hoće da se igra. Moda je za njih nevažana stvar. 

CARTER’S

Postoji razlog zašto je Carter’s  vodeći brend bebi odeće u svetu danas. Kvalitetna tkanina, predivan dizajn i prelepi detalji stvaraju brend u koji mame imaju poverenja generacijama. Od njihovih udobnih bebi farmerki do praktičnih bebi pidžama , mame mogu da računaju na Carter’s zato što su sve bebine potrebe u prvom planu. Baby friendly karakteristika je i ta što se ramena mogu proširiti i omogućiti oblačenje preko bebine glave. Nakon što su se ustalili kao jedna od  vodećih kompanija u Americi , izazov im je sve veća popularnost na novim tržištima u Evropi i širom sveta.

Ponudu Carter`s garderobe možete pogledati OVDE. 

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno

28.
Feb
2024
Predškolci
02.
Feb
2024
Predškolci